Novi RDesign magazin broj 19

U novom broju RDesign magazina čitajte o novostima iz svijeta dizajna, o novoopremljenim objektima te modernim i cool opremljenim prostorima. Uživajte! :)

OPREMLJENA BENZINSKA POSTAJA ROX

ROX je devedesetih godina bio predznak liberalizacije tržišta naftnih derivata pri čemu se pokušao postaviti standard izgleda i usluge. Benzinska postaja više nije samo točionica goriva već mjesto  za predah  "suvremenih kauboja" koji više vremena provode u automobilima nego kod kuće. Ulaz u prodajno mjesto benzinske postaje i njezina unutrašnjost inspirirani su prirodom, stoga prevladava svijetla boja drva. Ništa ne izlazi brže iz mode nego sama moda, zato svi tamno uređeni i hladni prostori  brzo zastarijevaju i nisu održivi jer su produkt prezentacije dizajnera, a ne razmišljanja o potrebama korisnika. Dizajn interijera benzinske pumpe ROX čista je suprotnost tome jer je dizajniran da bude ugodan, topao i jednostavan za održavanje. Kaže se da je dobar dizajn  nevidljiv upravo zato što je logičan. Tvrtka Primat RD u potpunosti je opremila zagrebačku benzinsku postaju ROX.

OPREMLJENA AMERIČKA MEĐUNARODNA ŠKOLA U ZAGREBU

Američka međunarodna škola (American International School of Zagreb - AISZ) utemeljena je 1966. godine kao neprofitna, privatna škola za potrebe djece državljana SAD-a u Zagrebu. Danas škola pruža obrazovanje djeci u dobi od tri do osamnaest godina, a sastoji se od vrtića , osnovne škole, više osnovne škole i srednje škole. Nova zgrada škole nalazi se na uglu Ulice Savezne Republike Njemačke  i Ulice Damira Tomljanovića Gavrana i proteže se na 8.667 kvadrata arhitektonski prilagođenih suvremenom američkom sustavu obrazovanja.

Primat RD na danima Orisa 2018.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada - Uredski stolac Kick-off proizvođača Dauphin, sretnom dobitniku iz Rijeke.

Novi RDesign magazin broj 18

U novom broju magazina pripremili smo razne novosti vezane za novo opremljene objekte kao i druge zanimljivosti. Uživajte! :-)

OPREMLJENA DVORANA MIROSLAV ČAČKOVIĆ U SKLOPU MEDICINSKOG FAKULTETA

Dvorana Miroslav Čačković u sklopu Medicinskog fakulteta preuređena je i opremljena, a novo ruho podarila joj je tvrtka Primat RD.

DANI ORISA 2018.

Kao i svake godine Primat-RD sudjeluje kao izlagač i sponzor na Danima Orisa 18.
Dani Orisa međunarodni je arhitektonski simpozij koji organiziraju časopis Oris i Oris Kuća arhitekture. Dvodnevno događanje, koje se održava od 2001. godine, predstavlja najznačajnija imena svjetske arhitektonske i kulturne scene, a svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja iz Hrvatske, okolnih zemalja, pa i šire. Svoja predavanja održat će razni arhitekti i dizajneri.
Ovogodišnji Dani Orisa održat će se u Zagrebu 13. i 14. listopada 2018., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te Vas pozivamo da nam se pridružite i ove godine. Očekujemo Vas s veseljem :-)

OPREMANJE INTERIJERA NOVE SLASTIČARNICE VINCEK

Sva djeca vole slastice, no ljubav prema slatkom kod mnogih ostaje i tijekom cijelog života. Jedan dio njih čak sanja o tome da jednog dana otvore vrata vlastite slastičarnice, a upravo to uspjelo je obitelji Vincek koja je u četrdeset godina postojanja  svoje istoimene obiteljske tvrtke promijenila slastičarsku sliku Zagreba. Vincek , koji je svoju slastičarski misiju započeo malom slastičarnicom u Zvonimirovoj ulici, danas ima preko 100 zaposlenika  i 6 prodajnih mjesta u Zagrebu. Još jedno novo prodajno mjesto otvoreno je u Dugavama i predstavlja novu slastičarsku oazu. Tvrtka Primat-RD kompletno je  uredila i opremila interijer.

Opremljena specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke toplice

Prije sedam godina započela je rekonstrukcija Maksimilijana, 200 godina starog objekta, vrijedna 5 milijuna kuna, a unutrašnjim preuređenjem stvoren je prostor koji zadovoljava najsuvremenije  standarde za boravak pacijenata. S ponosom možemo reći da smo u potpunosti opremili interijer drugog kata objekta Maksimilijan. Sav namještaj i oprema za smještajne jedinice izrađene su po mjeri u skladu sa zahtjevima klijenta. Prema predviđenom projektu opremili smo ulaz u objekt odnosno glavni pult recepcije, smještajne jedinice koje obuhvaćaju sobe i apartmane, blagovaonicu te šank i retropult cafe bara s aparatima.

Opremljen brod Četiri zvonika

Nakon sedam godina, koliko je prošlo od kad je u našem najstarijem brodogradilištu Kraljevica održano posljednje porinuće, novi brod koji nosi ime Četiri zvonika, po simbolu Raba, nedavno je porinut u more. U potpunosti smo opremili unutrašnjost triju paluba broda koje čine tri zasebne funkcionalne cjeline. Tako se na prvoj palubi nalazi salon za putnike, šank, toaleti i spremišta, dok je druga paluba namijenjena za boravak posade  pa prostor obuhvaća profesionalnu kuhinju, dnevni boravak i smještajne jedinice. Uređen je i naizgled "goli" interijer komilarnice na vrhu broda.

Novi RDesign magazin broj 17

Ne propustite pročitati novi broj RDesign Magazina broj 17 u kojem Vam donosimo zanimljive teme i članke vezane uz arhitekturu i dizajn interijera te novosti iz svijeta namještaja i opreme za interijer.

Opremljen novi ured digitalne agencije Degordian

Sam prostor koncipiran je kao open space  unutar kojeg su zatvorene prostorije koje služe za održavanje sastanaka te kuhinja u kojoj zaposlenici  mogu predahnuti uz piće i obrok. Radni stolovi organizirani su unutar radnih jedinica sa 6 do 10 radnih mjesta, kako bi se potencirao timski rad, ali i omogućila fleksibilnost u organizaciji radnog mjesta s mogućnošću otvaranja prostora za budući rast agencije.

Uređenje Vipnetovih prostora u Zagrebu

Prazan i neugledan prostor tvrtka Primat RD učinila je funkcionalnim, sigurnim i ugodnim za rad. Otvoreni prostor call centra pregrađen je žutim, crvenim i sivim tapeciranim povišenim pregradama, koje upijaju buku omogućujući neometan rad zaposlenicima.

 

Uređenje studentskog doma Varaždin

Izgradnja i uređenje Studentskog doma s pratećim sadržajima unutar Studentskog kampusa Varaždin, trenutno je najveća investicija u Varaždinu i cijeloj Varaždinskoj županiji. Kompleks doma je pasivna zgrada A+ kategorije na 5 katova, u sklopu koje će se primjenjivati najsuvremenija tehnologija.

BLAGDANSKA ATMOSFERA U HONKA KUĆI

Kao što već i znate, Primat Log Home čija je primarna djelatnost zastupanje i prodaja Honka skandinavskih kuća, odnedavno je članica grupacije Primat RD.  Drvene kuće Honka su svjetski su svjetski poznati brend visokokvalitetnih modernih i tradicionalnih montažnih kuća te vikendica inspiriranih nordijskom prirodom. Predstavljaju zdrav, lijep, prirodan i energetski učinkovit dom. Kako bi se pokazala sva raskoš i kvaliteta Honka kuća, izgradili smo jednu uzornu u dvorištu naše poslovne zgrade u Hrvatskom Leskovcu, a za nadolazeće blagdane prigodno smo je i uredili, pa ukoliko ste u blizini navratite vidjeti ugodnu atmosferu u kojoj prevladavaju mirisi drva i kuhanog vina :-).

Izašao je novi broj RDesign magazina

S ponosom predstavljamo blagdansko izdanje našeg 16. broja magazina RDesign u kojem možete pronaći brojne novosti iz poslovanja tvrtke Primat RD, zanimljive tekstove iz struke te nadahnjujuće fotografije dizajnerskih proizvoda i primjere opremanja prostora.

Primat RD na Danima Orisa 2017.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Dondolo, lounge fotelju od drveta bukve- sretnoj dobitnici iz Zagreba.

Primat RD u suradnji sa Večernjim listom opremio Kardio-Internističku ambulantu u Velikoj Gorici

U sklopu projekta "Ordinacija iz bajke 2017" tvrtka Primat RD opremila je novu Kardio-Internističku ambulantu u sklopu Doma zdravlja u Velikoj Gorici. Osim odrasle populacije, ambulanta će biti namjenjena i djeci obzirom na rast kardiovaskularnih bolesti poput hipertenzije.

Salone del Mobile Milano 2017 - Novosti

Kao i svake godine do sad, tvrtka Primat RD posjetila je najveći sajam namještaja u Europi - Salone del Mobile Milano 2017 sa kojeg Vam donosimo svježe informacije. Na fotografijama možete vidjeti izložbene prostore naših partnera koje zastupamo, kao i njihove najnovije modele namještaja.

Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće

Priča o drvenoj kući Honka je počela u 1950-ima. Možda će zvučati kao klišej, ali Honka je tvrtka koja je doslovno izrezana iz drveta.
Drvo nam daje inspiraciju i sirovi materijal koji trebamo kako bi gradili drvene kuće koje postaju domovi iz snova.

Primat RD na Danima Orisa 2016.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Tee, vješalicu od masiva hrasta i betonske baze- sretnoj dobitnici iz Zagreba.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam