Primat RD na Danima Orisa 2017.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Dondolo, lounge fotelju od drveta bukve- sretnoj dobitnici iz Zagreba.

Primat RD u suradnji sa Večernjim listom opremio Kardio-Internističku ambulantu u Velikoj Gorici

U sklopu projekta "Ordinacija iz bajke 2017" tvrtka Primat RD opremila je novu Kardio-Internističku ambulantu u sklopu Doma zdravlja u Velikoj Gorici. Osim odrasle populacije, ambulanta će biti namjenjena i djeci obzirom na rast kardiovaskularnih bolesti poput hipertenzije.

Salone del Mobile Milano 2017 - Novosti

Kao i svake godine do sad, tvrtka Primat RD posjetila je najveći sajam namještaja u Europi - Salone del Mobile Milano 2017 sa kojeg Vam donosimo svježe informacije. Na fotografijama možete vidjeti izložbene prostore naših partnera koje zastupamo, kao i njihove najnovije modele namještaja.

Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće

Priča o drvenoj kući Honka je počela u 1950-ima. Možda će zvučati kao klišej, ali Honka je tvrtka koja je doslovno izrezana iz drveta.
Drvo nam daje inspiraciju i sirovi materijal koji trebamo kako bi gradili drvene kuće koje postaju domovi iz snova.

Primat RD na Danima Orisa 2016.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Tee, vješalicu od masiva hrasta i betonske baze- sretnoj dobitnici iz Zagreba.