Opremljen novi ured digitalne agencije Degordian

Sam prostor koncipiran je kao open space  unutar kojeg su zatvorene prostorije koje služe za održavanje sastanaka te kuhinja u kojoj zaposlenici  mogu predahnuti uz piće i obrok. Radni stolovi organizirani su unutar radnih jedinica sa 6 do 10 radnih mjesta, kako bi se potencirao timski rad, ali i omogućila fleksibilnost u organizaciji radnog mjesta s mogućnošću otvaranja prostora za budući rast agencije.

Uređenje Vipnetovih prostora u Zagrebu

Prazan i neugledan prostor tvrtka Primat RD učinila je funkcionalnim, sigurnim i ugodnim za rad. Otvoreni prostor call centra pregrađen je žutim, crvenim i sivim tapeciranim povišenim pregradama, koje upijaju buku omogućujući neometan rad zaposlenicima.

 

Uređenje studentskog doma Varaždin

Izgradnja i uređenje Studentskog doma s pratećim sadržajima unutar Studentskog kampusa Varaždin, trenutno je najveća investicija u Varaždinu i cijeloj Varaždinskoj županiji. Kompleks doma je pasivna zgrada A+ kategorije na 5 katova, u sklopu koje će se primjenjivati najsuvremenija tehnologija.

Izašao je novi broj RDesign magazina

S ponosom predstavljamo blagdansko izdanje našeg 16. broja magazina RDesign u kojem možete pronaći brojne novosti iz poslovanja tvrtke Primat RD, zanimljive tekstove iz struke te nadahnjujuće fotografije dizajnerskih proizvoda i primjere opremanja prostora.

Primat RD na Danima Orisa 2017.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Dondolo, lounge fotelju od drveta bukve- sretnoj dobitnici iz Zagreba.

Primat RD u suradnji sa Večernjim listom opremio Kardio-Internističku ambulantu u Velikoj Gorici

U sklopu projekta "Ordinacija iz bajke 2017" tvrtka Primat RD opremila je novu Kardio-Internističku ambulantu u sklopu Doma zdravlja u Velikoj Gorici. Osim odrasle populacije, ambulanta će biti namjenjena i djeci obzirom na rast kardiovaskularnih bolesti poput hipertenzije.

Salone del Mobile Milano 2017 - Novosti

Kao i svake godine do sad, tvrtka Primat RD posjetila je najveći sajam namještaja u Europi - Salone del Mobile Milano 2017 sa kojeg Vam donosimo svježe informacije. Na fotografijama možete vidjeti izložbene prostore naših partnera koje zastupamo, kao i njihove najnovije modele namještaja.

Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće

Priča o drvenoj kući Honka je počela u 1950-ima. Možda će zvučati kao klišej, ali Honka je tvrtka koja je doslovno izrezana iz drveta.
Drvo nam daje inspiraciju i sirovi materijal koji trebamo kako bi gradili drvene kuće koje postaju domovi iz snova.

Primat RD na Danima Orisa 2016.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada- Ton Tee, vješalicu od masiva hrasta i betonske baze- sretnoj dobitnici iz Zagreba.