NaslovnicaNovostiOpremljen Novi sortirni centar Hrvatske pošte

Opremljen Novi sortirni centar Hrvatske pošte

Ključni izazovi ovog projekta bili su preseljenje velikog broja HP-ovih zaposlenika na novu lokaciju, postizanje veće efikasnosti u radu uz istovremeno povećanje zadovoljstva zaposlenika. Primat RD ovim izazovima odgovorio je adekvatnim opremanjem dvaju ključnih poslovnih jedinica s pripadajućim novim radnim mjestima. Tako su prostori novog sortirnog centra opremljeni uredskim namještajem, a zgrada sortirnice projektiranim, tehnološkim namještajem.

Radni stolovi, radne stolice, pokretni ladičari i ormari proizvedeni su i montirani za 700 uredskih radnih mjesta. Proizvedeno je i montirano ukupno 1.600,00 kvadratnih metara rolo zavjesa, opremljen je ulazni prostor nove upravne zgrade s prijemnim pultom, a opremljena je i kantina stolovima i stolicama za blagovanje zaposlenika. Za svaki kat upravne zgrade proizvedena je i aparatima opremljena čajna kuhinja te prostorija za opuštanje zaposlenika. Prostorije su opremljene oznakama prostorija, piktogramima, print tapetama i drugim funkcionalno- estetskim elementima.

Prostor skladišta, projektiran prema projektu investitora, osigurava maksimalnu iskoristivost prostora. Opremljen je arhivskim poličnim i podestnim regalima, što u modularnoj izvedbi omogućava fleksibilnost u vidu proširenja i nadogradnje u slučaju potrebe. Posebna pažnja posvećena je sigurnom radu kroz upotrebu zaštitnih ograda, mreža i sigurnosnih vrata. 

Polični regali su kvalitetni, čvrsti i izdržljivi, a poseban razmak između polica bez upotrebe alata omogućava zaposlenicima brzu i jednostavnu prilagodbu različitoj vrsti robe koja se odlaže. Značajno veći kapacitet arhiviranja i odlaganja robe u odnosu na standardne arhivske regale na istoj tlocrtnoj površini postignut je zahvaljujući podestnoj regalnoj konstrukciji.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.