NaslovnicaNovostiTrayport

Trayport

Primarna mrežna i podatkovna platforma za europska veleprodajna tržišta energije – Trayport, osnovana je 1993. godine, a njezina rješenja koriste se u cijelom svijetu te podržavaju rast trgovaca, brokera i mnogobrojnih međunarodnih klijenata koji žele najbolju uslugu na tržištu. 

Na lokaciji u Beču, veličine otprilike 1.000 m2, u samo dva mjeseca produkt namještajem kompletno su opremljeni Trayportovi uredi, konferencijska dvorana, game room s TV-om, komodom po mjeri te predvorje s recepcijskim pultom i drvenim panelima. Osim toga, opremljena je i prostorija za druženje s tri velika stola na koju se veže moderna i funkcionalna kuhinja, a u interijeru se nalazi i prostrana soba za sastanke. Otvoren prostor ureda pregrađen je policama po mjeri s cvijećem i ukrasnim biljem koje pružaju privatnost tijekom rada i unose toplinu u radno okruženje. Dovoljno mjesta za pohranu osigurali su ormari za odlaganje i ormarići zaposlenika, a interijer je zaokružen slikama i ostalim detaljima po zidovima te zanimljivom rasvjetom, sve u izvedbi Primat RD-a.

Foto: Primat RD

Udio:
Translate
hr
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.