NaslovnicaNovostiMinistarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

U kompleksu Vjesnik, jedne od najpoznatijih zagrebačkih građevina, Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, rekonstrukcijom i prenamjenom postojećeg poslovnog prostora otvara još jedan „one stop shop“ – ured za obnovu s kapacitetom za 90 zaposlenika koji će koristiti službenici uključeni u postupke obnove, a što je treći takav centar za pomoć građanima čije su nekretnine pretrpjele štetu u potresima i jedan od projekata predviđenih kroz NPOO. 

Projekt je financiran iz sredstava koje je Ministarstvo osiguralo u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, a Primat RD, kao kooperant tvrtke Glovia bio je zadužen za kompletno opremanje uredskog i blagovaonskog dijela svim potrebnim namještajem. Ukupno je opremljeno 90 radnih mjesta uz sav prateći sadržaj koji inače sadrži jedan takav objekt. Uz čajnu kuhinju, za potrebe projekta osmišljen je i prijemni pult u obliku slova “U” koji se savršeno uklopio u za njega predviđeni prostor, dok su za udobnost sjedenja za pultom zaslužne Master uredske stolice brenda Nowy Styl, a za stranke koje će koristiti usluge ureda na raspolaganju su RHEA moderni dvosjed i sofa, dizajn Primat RD-a. Svi arhivski ormari, police, konferencijski stolovi, radni stolovi s rozetom za kablove koji se povlače iz gornje u donju zonu te ladičari dizajnom su usklađeni s pultom, izvedeni u potpunosti od iverala, a, također, dolaze iz radionice Primat RD-a, dok je za ergonomsko sjedenje za radnim stolovima zaslužan uredski stolac Taktik brenda Nowy Styl koji odgovora potrebama i najzahtjevnijih korisnika, dok udobnost za konferencijskim stolovima osigurava konferencijski stolac Intrata, također brenda Nowy Styl.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.