Prikazuje se svih 4 rezultata

show blocks helper

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

Vanjski namještaj za hotele, restorane, barove

Posao s vanjskim namještajem koji se posebno fokusirao na njegovu primjenu u HORECA području.

Vanjski namještaj: garniture za odmor, stolice, fotelje, barske stolice, stolovi, stolići, sjenice, ležaljke.

CONTRAL S.r.l. je tvrtka specijalizirana za poslovanje vanjskim namještajem i usmjerena posebno na njegovu primjenu u HORECA području. Rođena 2001. godine odmah se nametnula na svom referentnom tržištu zahvaljujući kvaliteti i trajnosti svojih proizvoda; sve zahvaljujući kontinuiranoj politici ulaganja usmjerenoj na istraživanje najboljih materijala i proizvodnih tehnika. Fleksibilno organiziran, sposoban je pravovremeno odgovoriti na vrlo različite produkcije, računajući na industrijski kapacitet i iskustvo odabranih partnera te na svoje logističke objekte smještene u Villorbi (TV).

Nakon dvadeset godina djelovanja danas se imidž brenda obnavlja, s estetikom primjerenom vremenu i, što je najvažnije, s novim kolekcijama usmjerenim na profinjen i elegantan dizajn, ali uvijek bez kompromisa u pogledu zahtjeva kvalitete koji vas tjeraju da pronađete svoju zonu udobnosti na ulici i trgovima diljem Europe.

Kvaliteta i trajnost

Brojni stolci i fotelje marke CONTRAL, godinama prisutni na ulicama i uličicama Venecije, svjedoče o pouzdanosti proizvoda CONTRAL, čak i kod posebno agresivnih atmosferskih agenasa, poput visoke vode i morske magle.

Sudjelovanje na najvažnijim sajmovima sektora, posebice PROMOSEDIA – UD, omogućilo je u kratkom vremenu širenje prodaje na međunarodnim tržištima Contracta i Ho.Re.Ca.

Dizajn i prodaja

Od tada se mnogo toga promijenilo, ali kontinuiranim istraživanjem inovativnih materijala, te pomnim proučavanjem dizajna, CONTRAL i dalje svake godine nudi nove kolekcije, zapravo predviđajući trendove i zahtjeve tržišta.

Još jedan vrhunac CONTRAL-a je visoko cijenjena usluga nakon prodaje, koja se nudi svim kupcima, ponekad čak i izvan jamstva.