Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

show blocks helper

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

Već 20 godina članovi VANK dizajnerskog tima razvijaju svoje vještine, stvarajući tehnološki napredne ergonomske uredske stolice. Istovremeno su radili na rješenjima koja proizlaze iz njihovog dizajnerskog identiteta i kreativnosti, a taj je identitet duboko ukorijenjen u naslijeđe modernizma.

  1. godine VANK stolica pod imenom WOODI osvojila je nagradu Red Dot Design Award, što ih je motiviralo da stvore novi poljski brend, onaj koji stavlja naglasak na snažnu “osobnost” njihovih proizvoda, dizajniranih za uredsko i kućno okruženje, ali i za tzv. treći prostor. 

VANK je brend koji na tržištu nudi moderna funkcionalna rješenja globalne kvalitete. Svoju ponudu upućuju ljudima koji cijene osebujne i jasne forme i sofisticiran dizajn, a obožavaju predmete koji spajaju ljepotu s korisnošću.

U VANK-u vjeruju da je dizajnerski identitet snažno prisutan na međunarodnom tržištu. Koristeći najbolje materijale i najsuvremenije oblike, u VANK-u svoju strast pretvaraju u umjetnička djela spremna da udovolje najstrožim estetskim zahtjevima.

https://vank.pl/en/