Novosti

Opremanje Geo-info centra Voćin

Opremanje Geo-info centra Voćin

Park prirode Papuk u suradnji s Primat RD-om

Najljepša planina Slavonije, Papuk, kreće s opremanjem najmodernijeg posjetiteljskog centra, Geo-info centar Voćin. Primat RD realizirat će projekt opremanja izložbenih postava, ureda i kutka za osvježenje te ostalih servisnih prostora. Opremanje centra predviđeno je do kraja lipnja 2021. godine. Zahvaljujući projektu "Geo priče UNESCO geoparka“ kojim se financira ovaj investicijski ciklus turistička infrastruktura na području Papuka se bez zadrške proširuje.
Veselimo se sudjelovati u promicanju geoloških aspekata kao i biološke i kulturne baštine parka prirode Papuk.

​Izvor fotografija: www.icv.hr
Obnovljena palača Kaštel Morosini-Grimani u Istri

Obnovljena palača Kaštel Morosini-Grimani u Istri

Obnovljeni srednjovjekovni spomenik kulture kaštel Morosini – Grimani nalazi se u općini Svetvinčenat, u Istarskoj županiji. U njega je uloženo oko 10,5 milijuna kuna, a tim je ulaganjem u potpunosti obnovljena ova grandiozna utvrda sagrađena još početkom 13. stoljeća. Kaštel je često bio uništavan i spaljivan pa je shodno tome bio obnavljan i mijenjao mu se izgled. To je samo zadnja u nizu investicija u ovaj objekt. Prije toga je kroz niz godina uloženo barem još pet milijuna, i to uvijek kroz razne europske fondove i poticaje. Ovim projektom realizirana je obnova čak dvije trećine zgrade kaštela.
S ponosom objavljujemo da je za uređenje interijera ove prekrasne kulturne baštine zaslužna tvrtka Primat-RD.
Obnovljeni kaštel Morosini - Grimani računa na one posjetitelje, možda ne toliko brojne, ali posebno zahtjevne koji u epidemijsko doba izbjegavaju masovna okupljanja i koji sačinjavaju prirodnu jezgru kulturno održivog turizma i zbog  čijeg postojanja male općine poput Svetvinčenta implementacijom ovakvih projekata pokušavaju se pozicionirati kao kulturno prepoznatljive turističke destinacije tijekom cijele godine.
Opremljen Hotel Lyra Plitvice

Opremljen Hotel Lyra Plitvice

Na 16 kilometara od glavnog ulaza u Nacionalni park, u Ličkom Petrovom Selu, otvoren je  Hotel Lyra 4*. Riječ je o boutique hotelu s 58 smještajnih jedinica, restoranom, wellnessom i fitnessom, sobom za sastanke i suvenirnicom. Posebnost hotela krasi nisko svjetlosno zagađenje te dvadesetak teleskopa za promatranje neba. 
Tvrtka Primat-RD zaslužna je za uređenje interijera.
Foto: Kristijan Toplak

 
Primat-RD postao generalni zastupnik za DORS brojače novčanica

Primat-RD postao generalni zastupnik za DORS brojače novčanica

Obavještavamo cijenjene kupce i poslovne partnere da smo od 01.01.2020. postali ekskluzivni zastupnik za Dors brojače novčanica na  području Republike Hrvatske.
Za brže i jednostavnije, ali i pouzdanije rukovanje novčanicama i kovanicama, odaberite brojače i detektore novca iz naše ponude.
Asortiman je prilagođen svačijim potrebama, mogućnostima i željama.
Opremljen Aparthotel Republika - Zagreb

Opremljen Aparthotel Republika - Zagreb


Aparthotel Republika smješten na zagrebačkom Tuškancu otvorenog je karaktera,  prostire se na 980 kvadrata s prekrasnih 7 apartmana koji se u potpunosti razlikuju jedan od drugog, zatim  depandansom koja se nalazi 20-ak metara ispod ulaza u hotel te restoranom kapaciteta 80 ljudi. Zgrada je  malo uvučena u dvorište, pedesetak metara od ceste, a posebnost hotela je lijepa zelena okućnica koja se prostire na čak 3500 kvadrata te ima stube prema obližnjem Zelengaju. U potkrovlju hotela prostire se golemi apartman. 
Tvrtka Primat-RD zaslužna je za uređenje ovog modernog aparthotela.

Foto: Kristijan Toplak
Opremljen Centar za posjetitelje Med dvemi vodami

Opremljen Centar za posjetitelje Med dvemi vodami

Tvrtka Primat RD prema idejnom rješenju dizajnera Vedrana Kasapa i dizajnerice Ozane Ursić iz studio Clinica uredila je kompletnu okućnicu brvnare u koju se smjestila mala izložba „Moj hrast Adam“, dječje igralište „Rječica“, centralni objekt koji uključuje muzeološko-interpretacijski i servisno-uslužni radni prostor te prostorije u prizemlju poput prijamnog prostora, suvenirnicu, galeriju Muru i galeriju Dravu.

Foto: Kristijan Toplak
 
Opremljen uredski prostor tvrtke McKinsey & Company

Opremljen uredski prostor tvrtke McKinsey & Company

McKinsey & Company američka je konzultantska tvrtka. Konzultanti su vodećih svjetskih poduzeća, vlada i institucija. 
Tvrtka Primat-RD zaslužna je za kompletno uređenje, a u nastavku pogledajte fotografije interijera.
Foto: Kristijan Toplak
Ostanimo odgovorni - zaštitne pregrade

Ostanimo odgovorni - zaštitne pregrade

Zaštitna pregrada od pleksiglas stakla za sve poslovne objekte gdje je direktna komunikacija s kupcima i zaposlenima.
Novost u našoj ponudi kako bi nam svima bio olakšan  suživot u još uvijek aktualnoj epidemiološkoj situaciji.   
Moguća izrada po narudžbi.
Jednostavna montaža i demontaža.

​Ostanimo odgovorni!
Opremljen dvorac Pejačević u Virovitici

Opremljen dvorac Pejačević u Virovitici

Projekt pod nazivom „5 do 12 za Dvorac” izrađen je u suradnji s gradom Viroviticom, a arhitektonski studio Krear iz Zagreba izvršio je projektantski nadzor nad radom svih ugovorenih izvršitelja na opremanju Dvorca Pejačević. Primat RD bio je zadužen za muzeografsko opremanje i opremanje čuvaonica muzeja. 
Foto: Kristijan Toplak
Novi RDesign magazin broj 22

Novi RDesign magazin broj 22

Izašao je novi RDesign magazin broj 22! Pročitajte novo izdanje klikom na RDesign magazin br. 22
Javna ustanova Park prirode Papuk u suradnji s tvrtkom Primat-RD

Javna ustanova Park prirode Papuk u suradnji s tvrtkom Primat-RD

Projekt Geo priče UNESCO geoparka jedan je od najznačajnijih projekata Javne ustanove Parka prirode Papuk. Nositelj projekta je Javna ustanova Park prirode Papuk, a projektni partner je Županijska uprava za ceste Virovitičko podravske županije.
Adaptacija dvorana u Kući Panonskog mora obuhvaća uređenje dvorana u već postojećem objektu koji je u vlasništvu Parka prirode Papuk kao i uređenje i opremanje vanjske učionice i igraonice. Upravo je Tvrtka Primat RD uredila i opremila vanjske učionice i igraonice. Uređen je također i kompletni interijer.
Primat RD na danima Orisa 2019.

Primat RD na danima Orisa 2019.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač te poklonili uredski stolac Denuo proizvođača Nowy styl najsretnijem dobitniku. A kako nam je štand izgledao ove godine, možete pogledati u galeriji.
Novi RDesign magazin br. 21

Novi RDesign magazin br. 21

U novom broju magazina pripremili smo razne novosti vezane za novo opremljene objekte kao i druge zanimljivosti.
Provjerite kako smo opremili Muzej domovinskog rata u Karlovcu,  zatim Dvorac Pejačević u Virovitici, Deutsche Telekom, Franjevački samostan u Vukovaru te Novi sortirni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici i ujedno najveću stratešku i kapitalnu investiciju u povijesti Hrvatske pošte.
Ove i ostale zanimljive teme pročitajte u novom broju RDesign magazina br. 21.
DANI ORISA 2019.

DANI ORISA 2019.

​Kao i svake godine Primat-RD sudjeluje kao izlagač i sponzor na Danima Orisa 19.
Dani Orisa međunarodni je arhitektonski simpozij koji organiziraju časopis Oris i Oris Kuća arhitekture. Dvodnevno događanje, koje se održava od 2001. godine, predstavlja najznačajnija imena svjetske arhitektonske i kulturne scene, a svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja iz Hrvatske, okolnih zemalja, pa i šire. Svoja predavanja održat će razni arhitekti i dizajneri.
Ovogodišnji Dani Orisa održat će se u Zagrebu 19. i 20. listopada 2019., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te Vas pozivamo da nam se pridružite i ove godine. Očekujemo Vas s veseljem :-)
Opremljen Novi sortirni centar Hrvatske pošte

Opremljen Novi sortirni centar Hrvatske pošte

Opremljen je novi sortirni centar Hrvatske pošte u Velikoj gorici.
Centar je potpuno automatiziran sustavima za sortiranje pisama i paketa, koje će se moći brzo slati u bilo koju hrvatsku regiju sve do poštanskog sandučića. U jednom satu moći će se sortirati čak 170 tisuća pismovnih i 15-ak tisuća paketnih pošiljaka, što je četiri puta više nego do sada.
Deutsche telekom PAN-NET Croatia

Deutsche telekom PAN-NET Croatia

​Opremljen prostor Deutsche telekoma u Zagrebu!
Opremili smo uredske prostore cijelog kata DT Pan Net-a.
Isporučili smo također namještaj po mjeri - ormare, ladičare, stolove, kuhinju te konferencijske i radne stolove sukladno zahtjevu s ugrađenim električnim priključcima. Neke od prostorija krase modularni Tauko stolovi kako bi se iskoristio prostor.


 
Opremanje Muzeja domovinskog rata u Turnju

Opremanje Muzeja domovinskog rata u Turnju

S ponosom predstavljamo opremanje muzeja domovinskog rata u Turnju gdje smo bili izvođači namještaja i opreme muzejskog postava interijera i eksterijera, te smo za namještaj i opremu za opremanje muzejskog dijela i sobe branitelja koristili i obrađivali razne materijale, a sve prema projektu i dizajnu likovnog postava muzeja, dizajnerice Nikoline Jelavić Mitrović. Jedinstvenim dizajnom, različitim materijalima te jednostavnim i vrlo dojmljivim ambijentom i efektima posjetiteljima je kronološki prikazan život ljudi i događanja na karlovačkom području od 1991. do 1995., početak domovinskog rata, odlučnost i hrabrost hrvatskih branitelja i sudionika domovinskog rata, te posebno poštovanje nikada zaboravljenih poginulih hrvatskih braniteljia kojima je posvećena Spomen soba hrvatskih branitelja.  
 
 
Oprema se Novi sortirni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici

Oprema se Novi sortirni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici

Novi sortirni centar je najveća investicija u povijesti Hrvatske pošte. Novi sortirni centar imat će skladišni prostor velikog kapaciteta, smješten  na prometno izvrsno povezanoj lokaciji, što će Hrvatskoj pošti omogućiti bolji, brži i kvalitetniji prijenos pošiljaka. Sortirni centar površine je 38.200 četvornih metara, a gradi se u dvije faze.
Primat-RD oprema  kompletan prostor ureda  kao i prostor skladišta arhivskim poličnim regalima i podestnim regalima, a nešto više o samom projektu i  fotogaleriju donosimo krajem ljeta nakon završene druge faze.
Posjet Inspiracijskom centru u Krakowu

Posjet Inspiracijskom centru u Krakowu

S oduševljenjem Vam predstavljamo Inspiracijski centar u Krakowu našeg dugogodišnjeg dobavljača Nowy styl kojeg smo i sami nedavno imali prilike vidjeti uživo te se vratili s pregršt dojmova.
Kao što ime zgrade govori, Office Inspiration Center osmišljen je kao prostor za inspiraciju. Nowy Styl Grupa poziva arhitekte, dizajnere interijera, poduzetnike i sve ostale koji žele steći znanje i dobiti ideje o uređenju uredskih prostora za posjetu Centru da se najave i ugovore sastanak 😊
 
 
Novi RDesign magazin broj 20

Novi RDesign magazin broj 20

Dočekali smo i 20 broj časopisa RDesign gdje su nam gostovala DVA ARHITEKTA sa svojim projektom vinarije Kutjevo. Na Hrvatsko tržište je stigla nova stolica proizvođača Herman Miller - COSM koja predstavlja potpuno novi doživljaj sjedenja. Sve ostale novosti pronađite i istražite u našem časopisu.
Novi RDesign magazin broj 19

Novi RDesign magazin broj 19

U novom broju RDesign magazina čitajte o novostima iz svijeta dizajna, o novoopremljenim objektima te modernim i cool opremljenim prostorima. Uživajte! :)
OPREMLJENA BENZINSKA POSTAJA ROX

OPREMLJENA BENZINSKA POSTAJA ROX

ROX je devedesetih godina bio predznak liberalizacije tržišta naftnih derivata pri čemu se pokušao postaviti standard izgleda i usluge. Benzinska postaja više nije samo točionica goriva već mjesto za predah "suvremenih kauboja" koji više vremena provode u automobilima nego kod kuće. Ulaz u prodajno mjesto benzinske postaje i njezina unutrašnjost inspirirani su prirodom, stoga prevladava svijetla boja drva. Ništa ne izlazi brže iz mode nego sama moda, zato svi tamno uređeni i hladni prostori brzo zastarijevaju i nisu održivi jer su produkt prezentacije dizajnera, a ne razmišljanja o potrebama korisnika. Dizajn interijera benzinske pumpe ROX čista je suprotnost tome jer je dizajniran da bude ugodan, topao i jednostavan za održavanje. Kaže se da je dobar dizajn nevidljiv upravo zato što je logičan. Tvrtka Primat RD u potpunosti je opremila benzinsku postaju ROX u Zagrebu.
OPREMLJENA AMERIČKA MEĐUNARODNA ŠKOLA U ZAGREBU

OPREMLJENA AMERIČKA MEĐUNARODNA ŠKOLA U ZAGREBU

Američka međunarodna škola (American International School of Zagreb - AISZ) utemeljena je 1966. godine kao neprofitna, privatna škola za potrebe djece državljana SAD-a u Zagrebu. Danas škola pruža obrazovanje djeci u dobi od tri do osamnaest godina, a sastoji se od vrtića , osnovne škole, više osnovne škole i srednje škole. Nova zgrada škole nalazi se na uglu Ulice Savezne Republike Njemačke  i Ulice Damira Tomljanovića Gavrana i proteže se na 8.667 kvadrata arhitektonski prilagođenih suvremenom američkom sustavu obrazovanja.
Primat RD na danima Orisa 2018.

Primat RD na danima Orisa 2018.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada - Uredski stolac Kick-off proizvođača Dauphin, sretnom dobitniku iz Rijeke.
Novi RDesign magazin broj 18

Novi RDesign magazin broj 18

U novom broju magazina pripremili smo razne novosti vezane za novo opremljene objekte kao i druge zanimljivosti. Uživajte! :-)
OPREMLJENA DVORANA MIROSLAV ČAČKOVIĆ U SKLOPU MEDICINSKOG FAKULTETA

OPREMLJENA DVORANA MIROSLAV ČAČKOVIĆ U SKLOPU MEDICINSKOG FAKULTETA

Jedna od najupečatljivijih i najvećih dvorana u sklopu fakulteta svakako je ona nazvana prema prvom dekanu prof. dr. Miroslavu Čačkoviću. Zadnja rekonstrukcija dvorane odrađena je 2004. godine kada su uređeni parketi te obnovljene klupe i stolci, a izrađena je i puštena u pogon tzv. režijska soba s opremom za udaljena predavanja.
Četrnaest godina kasnije ta stara ljepotica ponovno je preuređena i opremljena, a novo ruho podarila joj je tvrtka Primat RD. Radovi su trajali šest mjeseci, pri čemu je u potpunosti uređen interijer dvorane s pripadajućim sanitarnim prostorima te strojarnica objekta. Dvorana je dobila nove instalacije struje i multimedijsku opremu, nove strojarske instalacije grijanja, hlađenja i ventilacije te instalacije vode i odvodnje uz dvoranu. Postavljena je, također, akustička obloga dvorane, vrata, parket te u amfiteatralnoj dvorani poredani su namjenski stolovi i preklopne stolice na kojima će budući i sadašnji studenti moći udobno provoditi vrijeme na predavanjima.
DANI ORISA 2018.

DANI ORISA 2018.

Kao i svake godine Primat-RD sudjeluje kao izlagač i sponzor na Danima Orisa 18.
Dani Orisa međunarodni je arhitektonski simpozij koji organiziraju časopis Oris i Oris Kuća arhitekture. Dvodnevno događanje, koje se održava od 2001. godine, predstavlja najznačajnija imena svjetske arhitektonske i kulturne scene, a svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja iz Hrvatske, okolnih zemalja, pa i šire. Svoja predavanja održat će razni arhitekti i dizajneri.
Ovogodišnji Dani Orisa održat će se u Zagrebu 13. i 14. listopada 2018., u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te Vas pozivamo da nam se pridružite i ove godine. Očekujemo Vas s veseljem :-)

OPREMANJE INTERIJERA NOVE SLASTIČARNICE VINCEK

OPREMANJE INTERIJERA NOVE SLASTIČARNICE VINCEK

Sva djeca vole slastice, no ljubav prema slatkom kod mnogih ostaje i tijekom cijelog života. Jedan dio njih čak sanja o tome da jednog dana otvore vrata vlastite slastičarnice, a upravo to uspjelo je obitelji Vincek koja je u četrdeset godina postojanja svoje istoimene obiteljske tvrtke promijenila slastičarsku sliku Zagreba. Vincek , koji je svoju slastičarski misiju započeo malom slastičarnicom u Zvonimirovoj ulici, danas ima preko 100 zaposlenika i 6 prodajnih mjesta u Zagrebu. Još jedno novo prodajno mjesto otvoreno je u Dugavama i predstavlja novu slastičarsku oazu. Tvrtka Primat-RD kompletno je uredila i opremila interijer.
Opremljena specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke toplice

Opremljena specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke toplice

Prije sedam godina započela je rekonstrukcija Maksimilijana, 200 godina starog objekta, vrijedna 5 milijuna kuna, a unutrašnjim preuređenjem stvoren je prostor koji zadovoljava najsuvremenije standarde za boravak pacijenata. S ponosom možemo reći da smo u potpunosti opremili interijer drugog kata objekta Maksimilijan. Sav namještaj i oprema za smještajne jedinice izrađene su po mjeri u skladu sa zahtjevima klijenta. Prema predviđenom projektu opremili smo ulaz u objekt odnosno glavni pult recepcije, smještajne jedinice koje obuhvaćaju sobe i apartmane, blagovaonicu te šank i retropult cafe bara s aparatima.

Opremljen brod Četiri zvonika

Opremljen brod Četiri zvonika

Nakon sedam godina, koliko je prošlo od kad je u našem najstarijem brodogradilištu Kraljevica održano posljednje porinuće, novi brod koji nosi ime Četiri zvonika, po simbolu Raba, nedavno je porinut u more. U potpunosti smo opremili brod, točnije unutrašnjost triju paluba koje čine tri zasebne funkcionalne cjeline. Tako se na prvoj palubi nalazi salon za putnike, šank, toaleti i spremišta, dok je druga paluba namijenjena za boravak posade  pa prostor obuhvaća profesionalnu kuhinju, dnevni boravak i smještajne jedinice. Uređen je i naizgled "goli" interijer komilarnice na vrhu broda.
Novi RDesign magazin broj 17

Novi RDesign magazin broj 17

RDesign Magazin broj 17 donosi zanimljive teme i članke vezane uz arhitekturu i dizajn interijera te novosti iz svijeta namještaja i opreme za interijer. Provjerite kako je uređen prvi hrvatski Cat Caffee te kako su uređeni sanitarni prostori i salon za putnike trajekta "Tin Ujević". Provjerite i Brygg dizajn čaša za pivo koji poboljšava kvalitetu piva. Pročitajte priču o nastanku brandova Nowy Styl i Ton te dopustite da vas zadive fotografije arhitekture nekoliko centara i galerije u Krakowu.
Ove i ostale zanimljive teme pročitajte u novom broju RDesign Magazina 17.
Opremljen novi ured digitalne agencije Degordian

Opremljen novi ured digitalne agencije Degordian

Sam prostor koncipiran je kao open space  unutar kojeg su zatvorene prostorije koje služe za održavanje sastanaka te kuhinja u kojoj zaposlenici  mogu predahnuti uz piće i obrok. Radni stolovi organizirani su unutar radnih jedinica sa 6 do 10 radnih mjesta, kako bi se potencirao timski rad, ali i omogućila fleksibilnost u organizaciji radnog mjesta s mogućnošću otvaranja prostora za budući rast agencije.
Uređenje Vipnetovih prostora u Zagrebu

Uređenje Vipnetovih prostora u Zagrebu

Prazan i neugledan prostor tvrtka Primat RD učinila je funkcionalnim, sigurnim i ugodnim za rad. Otvoreni prostor call centra pregrađen je žutim, crvenim i sivim tapeciranim povišenim pregradama, koje upijaju buku omogućujući neometan rad zaposlenicima. Na ovaj način svaki agent call centra ima svoju izoliranu radnu jedinicu, dok otvoreni prostor omogućuje komunikaciju svih zaposlenika u trenutku kada oni to žele ili kada je potrebno. Dodatno, svi zaposlenici tijekom dana sjede u udobnim i ergonomski dizajniranim radnim uredskim stolicama MySelf Mesh, proizvođača Dauphin. Osim radnih mjesta djelatnika call centra opremljeni su i uredi voditelja, konferencijske sale, učionice i kuhinje.

Uređenje studentskog doma Varaždin

Uređenje studentskog doma Varaždin

Izgradnja i uređenje Studentskog doma s pratećim sadržajima unutar Studentskog kampusa Varaždin, trenutno je najveća investicija u Varaždinu i cijeloj Varaždinskoj županiji. Kompleks doma je pasivna zgrada A+ kategorije na 5 katova, u sklopu koje će se primjenjivati najsuvremenija tehnologija.
BLAGDANSKA ATMOSFERA U HONKA KUĆI

BLAGDANSKA ATMOSFERA U HONKA KUĆI

Kao što već i znate, Primat Log Home čija je primarna djelatnost zastupanje i prodaja Honka skandinavskih drvenih kuća, odnedavno je članica grupacije Primat RD. Drvene kuće Honka su svjetski su svjetski poznati brend visokokvalitetnih modernih i tradicionalnih montažnih kuća te drvenih vikendica inspiriranih nordijskom prirodom. Predstavljaju zdrav, lijep, prirodan i energetski učinkovit dom. Kako bi se pokazala sva raskoš i kvaliteta Honka kuća, izgradili smo jednu uzornu u dvorištu naše poslovne zgrade u Hrvatskom Leskovcu, a za nadolazeće blagdane prigodno smo je i uredili, pa ukoliko ste u blizini navratite vidjeti ugodnu atmosferu u kojoj prevladavaju mirisi drva i kuhanog vina :-).
Izašao je novi broj RDesign magazina

Izašao je novi broj RDesign magazina

S ponosom predstavljamo blagdansko izdanje našeg 16. broja magazina RDesign u kojem možete pronaći brojne novosti iz poslovanja tvrtke Primat RD, zanimljive tekstove iz struke te nadahnjujuće fotografije dizajnerskih proizvoda i primjere opremanja prostora.
Primat RD na Danima Orisa 2017.

Primat RD na Danima Orisa 2017.

Kao i svake godine, na danima Orisa sudjelovali smo kao izlagač, a poklonili smo i jednu od glavnih nagrada - Ton Dondolo, lounge fotelju od drveta bukve sretnoj dobitnici iz Zagreba.
Primat RD u suradnji sa Večernjim listom opremio Kardio-Internističku ambulantu u Velikoj Gorici

Primat RD u suradnji sa Večernjim listom opremio Kardio-Internističku ambulantu u Velikoj Gorici

U sklopu projekta "Ordinacija iz bajke 2017" tvrtka Primat RD opremila je novu Kardio-Internističku ambulantu u sklopu Doma zdravlja u Velikoj Gorici. Osim odrasle populacije, ambulanta će biti namjenjena i djeci obzirom na rast kardiovaskularnih bolesti poput hipertenzije. Primat RD se uvijek trudi sudjelovati u dobrotvornim aktivnostima, a svojim radom omogućiti dobrobit i onima koji su u životu ili poslu imali nešto manje sreće. Kardiološkoj ambulanti omogućili smo opremu potrebnu za rad - stolove, stolice, ormare i garderobne elemente. Sve su to redom dijelovi našeg asortimana, a na sreću vlastitom proizvodnjom elemente možemo prilagoditi svakom prostoru.
Salone del Mobile Milano 2017 - Novosti

Salone del Mobile Milano 2017 - Novosti

Kao i svake godine do sad, tvrtka Primat RD posjetila je najveći sajam namještaja u Europi - Salone del Mobile Milano 2017 sa kojeg Vam donosimo svježe informacije. Na fotografijama možete vidjeti izložbene prostore naših partnera koje zastupamo, kao i njihove najnovije modele namještaja.
Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće

Primat RD - generalni zastupnik za Honka kuće

Primat Log Home postao službeni zastupnik za drvene kuće Honka

Nova članica grupacije Primat RD odnedavno je Primat Log Home čija je primarna djelatnost zastupanje i prodaja Honka skandinavskih kuća. Drvene kuće Honka svjetski su poznati brend visokokvalitetnih modernih i tradicionalnih montažnih kuća te vikendica inspiriranih nordijskom prirodom.

Primat Log Home isporučuje visokokvalitetne drvene montažne kuće koje predstavljaju zdrav, lijep, prirodan i energetski učinkovit dom. Sve drvene kuće Honka su izrađene od najkvalitetnijeg finskog drva koje je prošlo najstrože kontrole kvalitete te se odlikuju velikom otpornošću na potrese i požare.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam