Airia Herman Miller dizajnerski radni stol

Šifra
Airia Desk i Media Cabinet
Brand
Herman Miller
Dodaj u listu za upit

Opis proizvoda

Elegantna kombinacija drveta i aluminija sa promišljeno izrađenim detaljima. Airia kombinira ljepotu i funkcionalnost. Dizajneri Ayako Takase i Cutter Hutton bili su motivirani za dizajn "inteligentnog stola koji usvaja tehnologije i stvari koje akumuliramo u radu, ali to čini na suptilan, integriran i intuitivan način.

Takase i Hutton, vjeruju da dobar dizajn može stvoriti emocionalnu vezu između objekta i pojedinca, filozofiju koja je inspirirala izradu Airia. "Željeli smo da Airia bude primamljiva očima i ugodna ruci te da se stvori emocionalna povezanost na prvi pogled, ali i nakon godina korištenja u kući", kaže Hutton.

Toplina okvira koji je izrađen od drva oraha suprotnost je u odnosu na površinu bijelog aluminijskog stola i stožaste noge. Malo povišena sekundarna podloga pruža mjesto za držanje knjiga ili predmeta. Izrezi za žice i kablove oslobađaju površinu za vaše uređaje, a vitke ladice pomažu u organizaciji vaših dokumenata. Popratni Airia Media Cabinet osigurava dodatni prostor za pohranu. Takve značajke čine od Airie bezvremenski komad koji odgovara suvremenim potrebama. "Želimo da ovo bude stol kojeg ćete zadržati ostatak svog života te kojeg ćete proslijediti svojoj djeci", kaže Hutton.

Dimenzije (cm):

Visina: 77,5
Širina: 142,5
Dubina: 76


Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam