Akustični namještaj VANK_MELLO

0,00 

Obitelj akustičnog namještaja VANK_MELLO savršeno funkcionira u uredskim i javnim prostorima, djelujući kao oaza tišine te nudeći učinkovitu zvučnu izolaciju.

Kabine omogućuju opuštanje, prikupljanje misli ili koncentraciju tijekom važnog telefonskog poziva.

 

Opis

Estetska udobnost rezultat je mekih linija te materijala koji apsorbiraju zvuk kao i najkvalitetnijih tkanina iz Synergy asortimana, dostupnih u 75 boja. Odvažan izbor boja i podcrtana funkcionalnost čine VANK_MELLO zaslužnim za naziv nove uredske figure.

Synergy tkanine – mekane, izdržljive i lagane, dostupne u širokom rasponu elegantnih boja, sadrže 95% novozelandske vune, a proizvode se u Huddersfieldu – povijesnom središtu tekstilne industrije Zapadnog Yorkshirea. Po prirodi apsorbiraju zvuk, a boje se samo pomoću ekološki prihvatljivih sredstava.

Sustav se sastoji od elemenata koji nude širok raspon mogućnosti konfiguracije. Stolice će raditi u otvorenom i radnom okruženju, čekaonicama, predvorjima. Otvorene kabine pružit će prostor za održavanje sastanaka i razmjenu ideja u bučnim otvorenim prostorima. Dostupne su sa sjedalima ili jastucima za podršku i stolom. Kabine za 2 osobe mogu biti opremljene sustavom rasvjete; svi strojevi mogu doći s priključnom pločom.

Tapecirani zidovi izoliraju i dijele prostor, poboljšavaju akustiku u područjima i prostorijama u kojima prevladavaju beton i staklo. Mello je dostupan u nekoliko različitih dimenzija.

DIMENZIJE:

Visina: 119 cm
Dubina: 60 cm
Širina: 85 cm                     

Visina: sjedalo 46 cm / ukupno 86 cm
Dubina: sjedalo 52 cm / ukupno 69 cm
Širina: sjedalo 74 cm / ukupno 85 cm

Visina: sjedalo 45 cm / ukupno 211 cm
Dubina: sjedalo 52 cm / ukupno 84 cm
Širina: sjedalo 77 cm / ukupno 85 cm

Visina: sjedalo 45 cm / ukupno 221 cm
Dubina: sjedalo 46 cm / ukupno 84 cm
Širina: sjedalo 77 cm / ukupno 170 cm

Visina: naslon 110 cm / ukupno 221 cm
Dubina: naslon 16 cm / ukupno 84 cm
Širina: naslon 77 cm / ukupno 170 cm

 

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU