Elektronska kombinacijska brava -modeli sa zaslonom

Šifra
Elektronska kombinacijska brava -modeli sa zaslonom
Dodaj u listu za upit

Opis proizvoda

NAMJENA: Zaključavanje sefova, trezora i sigurnosnih ormara

MiniTech  Locksystem je cjelovito rješenje za zaključavanje za više korisnika (do 48). Sustav nudi izbor ulazne jedinice sa ili bez Dallas čitača i kombinaciju s različitim tipovima brave kao što su Straightbolt, Rotobolt i elektromotorna brava. Prema potrebi opcionalno ima mogućnost generiranja dinamičkih kodova. TechMaster ima sedam standardnih jezika: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski i mađarski . Ostali jezici na zahtjev.

TechMaster Locksystem je cjelovito rješenje za zaključavanje za više korisnika (do 90), mogućnost kontrole/spajanja do 5 brava po jednoj jedinici elektronske tipkovnice. Sustav nudi izbor ulazne jedinice sa ili bez Dallas čitača i kombinaciju s različitim tipovima brave kao što su Straightbolt, Rotobolt i elektromotorna brava. Prema potrebi opcionalno ima mogućnost generiranja dinamičkih kodova. TechMaster ima osam standardnih jezika: hrvatski, engleski, njemački, francuski, nizozemski, talijanski, mađarski i švedski. Ostali jezici na zahtjev. Izborno je moguće TCP / IP sučelje za daljinsko upravljanje.

OSNOVNE ZNAČAJKE: elektronska kombinacijska brava - s vanjske strane vrata je tipkovnica kojom se odgovarajućom brojčanom kombinacijom (PIN CODE) omogućuje otvaranje višestruke prednosti u odnosu na ostale tipove brava: mogućnosti suključarstva i višekorisničkog otvaranje (DUAL USER i MULTIUSER) mogućnost vremenske odgode otvaranja - protuprepadna zaštita, mogućnost povezivanja na centralni dojavni sustav ( CDS ), memoriranje i prikaz događaja i ostalo. Model brave i njene funkcije određuju se prema korisnikovim zahtjevima i potrebama. Stupnjevanje sigurnosnih brava prema EN 1300. Stupanj sigurnosti brave usklađen je sa stupnjem protuprovalnosti sefa u koji je brava ugrađena.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam