Elektronske kombinacijske brave - osnovni modeli

Šifra
Elektronske kombinacijske brave - osnovni modeli
Dodaj u listu za upit

Opis proizvoda

NAMJENA: Zaključavanje sefova i ormara

ALPHA elektronska tipkovnica s gumenim tipkama jednostavnim za korištenje i integriranim odjeljkom za baterije. 

BRAVO elektronska tipkovnica  sa opcijom tipki s gornje strane omogućuje jednostavno rukovanje za spremnike ispod stola, kao i za zaštitu od neželjenih pogleda. Korisnik može pročitati brojeve samo iz blizine. Brojčana kombinacija neće biti "špijunirana" s udaljenosti. Jedinica za unos ima terminal za elektronički ključ i / ili služi za iščitavanje događaja. BRAVO tipkovnica ima integrirani pretinac za baterije, te se može montirati  fiksno ili kao okretana. 

OSNOVNE ZNAČAJKE: elektronska kombinacijska brava - s vanjske strane vrata je tipkovnica kojom se odgovarajućom brojčanom kombinacijom (PIN CODE) omogućuje otvaranje višestruke prednosti u odnosu na ostale tipove brava: mogućnosti suključarstva i višekorisničkog otvaranje (DUAL USER i MULTIUSER) mogućnost vremenske odgode otvaranja - protuprepadna zaštita, mogućnost povezivanja na centralni dojavni sustav ( CDS ), memoriranje i prikaz događaja i ostalo. Model brave i njene funkcije određuju se prema korisnikovim zahtjevima i potrebama. Stupnjevi sigirnosnih brava A-D prema EN 1300. Stupanj sigurnosti brave usklađen je sa stupnjem protuprovalnosti sefa u koji je brava ugrađena.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam