Fotelja VANK_WOODI

0,00 

VANK_WOODI je i kontrast i simbioza tradicionalnih materijala i futurističkog oblika. Geometrijsko sjedalo izrađeno je od oblikovane šperploče koja počiva na modernoj podlozi. Poput kameleona, naslonjač se prilagođava klasičnim i tradicionalnim interijerima, kao i avangardnim interijerima ili okruženju potkrovlja.

Može djelovati kao konferencijska, restoranska i hotelska stolica ili kao uredski naslonjač.

Njegov elegantni oblik također će pružiti lijepu dobrodošlicu posjetiteljima u čekaonicama.

Opis

WOODI je ekološki svjesno rješenje. Poprečne osnove WOODI fotelje izrađene su od recikliranog tlačno lijevanog aluminija i prikladne su za 100% ponovnu obradu i ponovnu uporabu.

Fotelja je izrađena od oblikovane bukove šperploče u furniru prirodnog hrasta, oraha ili javora ili u HPL laminatu u bijeloj ili grafitnoj boji. Dostupne su 3 verzije unutarnjih presvlaka na bazi tkanine ili kože: samo sjedalo; sjedalo i naslon; i sjedalo, naslon i stranice.

WOODI je dostupan u 3 varijante svoje baze: 4-kraki aluminijski križni mehanizam za samo-resetiranje, 4-nožni čelični okvir i 5-kraka aluminijska okretna križna baza na kotačićima i s mehanizmom za podešavanje visine sjedala.

Aluminijske baze mogu se polirati ili lakirati u sljedećim bojama: bijela, metalik platine, metalik antracita. Čelični okvir je praškasto lakiran u bijeloj boji, metalik platine, metalik antracita i krom.

DIMENZIJE ZA 4-KRAČNU BAZU:

Visina:  sjedalo 47 cm / ukupno 82 cm
Dubina:  sjedalo  47 cm / ukupno 56 cm 
Širina:  sjedalo  53 cm / ukupno 62 cm

DIMENZIJE ZA 4-NOŽNU ČELIČNU BAZU:

Visina:  sjedalo 47 cm / ukupno 82 cm
Dubina:  sjedalo  47 cm / ukupno 59 cm 
Širina:  sjedalo  53 cm / ukupno 62 cm

DIMENZIJE ZA 5-KRAČNU BAZU S KOTAČIĆIMA:

Visina:  sjedalo 43-55 cm / ukupno 79-91 cm
Dubina:  sjedalo  47 cm / ukupno 59 cm 
Širina:  sjedalo  53 cm / ukupno 62 cm