Gaming stolica XiliumG

1.294,05 

Dizajn i dimenzije neuobičajene za gaming stolicu čine XiliumG prilagodljivim različitim prostorima. Savršen je izbor za amatere i profesionalne igrače koji provode duge sate igrajući, a zahvaljujući bočnom pomicanju naslona za ruke daje korisniku još više prostora.

Opis

Patentirana funkcija naslona X-MOVE ne samo da omogućuje kretanje s jedne na drugu stranu i dinamično sjedenje, već također čini da naslon za leđa prati vaše pokrete tijela.

XD nasloni za ruke se višedimenzionalno prilagođavaju, povećavajući udobnost rada s tipkovnicom računala i mobilnim uređajima. Mekani jastučići naslona za ruke pružaju veliku udobnost vašim laktovima, a zahvaljujući podešavanju visine stolicu možete lako premjestiti ispod ploče stola.

S naprednim mehanizmom i naslonima za ruke, XiliumG može rasti ili se smanjivati ​​kada se prilagodi različitim veličinama tijela jer je namijenjen za težinu korisnika od 45-150 kg.

XiliumG je ekološki prihvatljiva gaming stolica jer se približno 96% materijala može reciklirati nakon završetka životnog ciklusa stolice. Jastuci sjedala i naslona lako se rastavljaju, što je korisna funkcija kada je potrebno čišćenje presvlaka.

Korištenje prozračne i izdržljive presvlake i odgovarajuće gustoće pjene osiguravaju udobnu upotrebu tijekom duljeg vremena. XiliumG je opremljen visokokvalitetnim komponentama što rezultira petogodišnjim jamstvom.

  • Naslon za glavu podesiv po visini i dubini
  • Jedinstveni DUO-BACK naslon s lumbalnom potporom
  • Nagib naslona do 30° i funkcija ljuljanja

DIMENZIJE:

Visina sjedala: 40 – 52,5 cm

Dubina sjedala: 37 – 49,5 cm

Širina sjedala: 45 cm

Vanjska širina između naslona za ruke: 48 – 85 cm

Ukupna visina: 94 – 118 cm

Ukupna dubina: 67 cm

 

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

“Preuzmite PDF Tehničke specifikacije