Ležaljka Reva _L

1.433,41 

Šifra
Ležaljka Reva _L
Brand
Pedrali
Opis

Reva je kolekcija Pedrali ležaljka za vanjsku uporabu glatkih linija i izdašnih veličina. Ležaljka ima tanki ekstrudirani aluminijski okvir, dvije aluminijske noge i dva stražnja gumirana kotača za jednostavno kretanje. Zavaljeni naslon se može podići kako bi se pronašao najudobniji položaj. Jastuk od vodootporne tkanine, tkanine otporne na UV zrake i odvodne poliuretanske pjene unutra.

DIZAJN: Patrick Jouin

Patrick Jouin rođen je u Nantesu u Francuskoj 1967. godine. Nakon diplomiranja na École Nationale de la Création Industrielle (ENSCI) 1992. godine, počeo je dizajnirati za multimediju Thomson pod umjetničkom upravom Philippea Starcka.

Dizajner je osnovao vlastitu agenciju 1998. godine u 11. pariškom okrugu, a 1999. je upoznao Alaina Ducassea s kojim je surađivao u dizajniranju mnogih restorana poput Alain Ducasse au „Plaza Athénée“, „Be boulangerie-epicerie“ u Parizu i Mix New York restoran.

Jouin namjerava revidirati industrijsku kulturu odabirom oblika masovno industrijskih strojeva – visokih peći, turbina, dimnjaka, kalupa, kovačnica – i integrirati ih u svijet luksuza.

Dimenzije (cm):
Ukupna dužina: 198,5
Visina: 30,5
Ukupna širina: 77
Dubina: 74