Stolica SNOW

0,00 

Brand
Pedrali
Dizajn: Odo Fioravanti
Lista želja
Compare
Opis

Razigrani oblik, prilagodljivost vanjskim i unutarnjim okruženjima te mogućnost slaganja jedne na drugu učinili su kolekciju stolica Snow novim klasikom.
Stolica Snow izrađena od polipropilena punjena staklenim vlaknima i injekcijskim lijevanjem pomoću plinske tehnologije oblikovanja zraka, što je čini izuzetno čvrstom.

Dimenzije (cm):
Visina: 80,5
Visina sjedišta: 45,5
Širina: 47
Dubina: 55


Dizajn: ODO FIORAVANTI

Odoardo Fioravanti studirao je industrijski dizajn na odsjeku za dizajn Politehnike u Milanu. Od 2003. radi kao industrijski dizajner, također eksperimentirajući u grafičkom i izložbenom dizajnu.

Njegovi su projekti dobili prestižne nagrade za dizajn, a držao je predavanja u mnogim dizajnerskim školama i akademiji: Veleučilište u Milanu, Sveučilište Iuav u Veneciji, Domus Academy i Haute école d’art et de design u Ženevi.

Njegovi su predmeti predstavljeni na mnogim međunarodnim izložbama, ponajviše na osobnoj izložbi “Industrious design” održanoj 2010. u Muzeju dizajna na Milanskom sajmu.

  1. godine osvojio je Compasso d’Oro Prize ADI s drvenom stolicom Frida tvrtke Pedrali.

Također radi kao slobodni novinar za dizajnerske časopise pokušavajući istražiti i promijeniti granice dizajna kao discipline.