Uredski stolovi Easy Space

Šifra
Easy Space
Brand
Nowy Styl
Dodaj u listu za upit

  • Opis proizvoda
  • Detaljno
  • Optimalno uređenje radnog mjesta trebalo bi odgovoriti na procese koje ostvaruju zaposleni koji tamo rade. Preporučljivo je odabrati opremu koja je univerzalna te je i u potpunosti funkcionalna. Kako bi se omogućio učinkovit svakodnevni rad, najbolju podršku često pružaju jednostavna i provjerena rješenja - kao što je sustav namještaja Easy Space. Praktičnost u kombinaciji s jednostavnim dizajnom čine estetski ugodan i isplativ sustav koji dobro funkcionira na različitim radnim mjestima i zadovoljava različite potrebe svojih korisnika. Easy Space zadovoljava različita očekivanja - nudi podršku u opremanju funkcionalnih i udobnih prostora koji su prilagođeni potrebama svake organizacije. Jednostavan dizajn ne mora značiti jedan uzorak. Kombinirajući različite oblike stola s različitim tipovima nogu, moguće je kreirati različite radne stanice. Dodatna prednost je raspon dostupnih boja za noge, kao i ručke ormara i postolja.


  • Stolovi dolaze u nekoliko oblika i širok raspon dimenzija. Ploče stolova su izrađene od 25 mm melaminske dvostruke iverice, klase E1. Uski rub radne površine zaštićen je rubnim trakom ABS-a od 2 mm, a za odabrane dekore opcionalno je dostupan laserski rub. Stolovi dolaze u pet različitih modela: 1 model. Stol sa 4 okrugle čelične noge. Po želji se može podesiti po visini (740 - 860 mm). 2 model. Stol sa 4 noge od četvrtastog čelika. Po želji se može podesiti po visini (740 - 860 mm). Estetski ugodne noge od četvrtastog kroma čine proizvod Easy Space prikladnim za rukovodeće urede. 3 model. Stol sa nogama tipa C s veznom pločom. Pokrovna ploča između vertikalnih dijelova nogu za upravljanje kabelima je opcionalna. Izravnavanje je moguće u rasponu od 10 mm. 4 model. Stol sa nogama tipa C s metalnom šipkom koja istovremeno funkcionira kao vodoravni vod kabela. Pokrovna ploča između vertikalnih dijelova nogu za upravljanje kabelima je opcionalna. Mogućnost podešavanja po visini kao opcija (680 - 820 mm).
    Svi stolovi mogu biti opremljeni vodoravnim i okomitim kabelskim kanalima, kolicima za računalo, policom za pisače i radnim pločama. Stolovi za noge tipa C mogu također biti opremljeni ladicom za tipkovnicu.

Preporučujemo

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam