Sjedeća garnitura Creva

0,00 

Brand: Nowy Styl

Nova perspektiva u dizajnu interijera za urede, salone, predvorja i kafiće.

Univerzalna i fleksibilna, Creva je dostupna u širokom rasponu varijanti, od jednosjedeće sofe do različitih opsežnih konfiguracija.

 

 

Opis

MODELI:

Creva sofa već na prvi pogled potiče vas da sjednete i opustite se! S visokim bočnim i stražnjim “zidovima” jamči dobru akustičnu udobnost, a njezin L-oblik inspiriran ležaljkom učinit će svaki prostor jedinstvenim.

Creva “American dinner” nudi konfiguraciju sjedala koja je izvrsno zaštićena čime osigurava privatnost razgovora. Podsjeća na nekadašnji kupe vlaka koji su inspirirali kult tipičnog “American Diner” restorana. Ljudi mogu sjediti jedan naspram drugog u intimnijem okruženju. Pogodan je za male grupe i povjerljive razgovore.

Creva “Landscape” omogućuje Vam da sami odredite iz koje perspektive želite promatrati svoju okolinu. Sa sjedalima okrenutim u istom ili suprotnim smjerovima? U linearnoj konfiguraciji u obliku slova L ili H, s niskim ili visokim zidovima, sa ili bez ploče stola?

Creva tabure karakterizira dosljedan kubistički dizajn i udobne, luksuzne presvlake. Kao samostojeće sjedalo nudi dodatno mjesto za odmor. Kao tabure u kombinaciji s Creva tapeciranim stolom, stvara opsežnije, privlačnije aranžmane.

Creva tapecirani stol s odgovarajućom estetikom dizajna ima pravu veličinu da posluži ili kao dio konfiguracije za sjedenje ili kao samostojeći stol. U obje verzije, sve što vam treba uvijek je pri ruci.

Creva Scorpii stol nije samo vizualna, već i funkcionalna alternativa. Dolazi s kvadratnom ili pravokutnom pločom za stol, debljine 18 mm, s metalnom bazom premazanom prahom i samonivelirajućim klizačima od crne plastike, a dostupan je u dvije visine: 35 cm i 45 cm.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

“Preuzmite PDF tehničke specifikacije