Sjedeća garnitura Tapa

0,00 

Linija Tapa taburea dizajnirana je za dopunu uredskih prostora, recepcija i zona za odmor. Njihov jedinstveni dizajn dodaje izuzetan karakter interijeru, stvarajući atraktivno i ugodno neformalno mjesto sastanka.

Opis

Modularna konstrukcija taburea omogućuje promjenu njihove konfiguracije i rasporeda. Savršeni su kao sjedala ili prikladni stolovi za stavljanje laptopa. Rotacijski mehanizam osigurava pomicanje druge i treće razine na osovini i stoga omogućava brzo preslagivanje.

dizajnerska-sjedeca-garnitura-tapa (3)

Tapa linija uključuje i okrugli stol koji povećava funkcionalnost i udobnost korištenja taburea.

Njihov jedinstveni dizajn dodaje izuzetan karakter interijeru, stvarajući atraktivno i ugodno neformalno mjesto sastanka.

dizajnerska-sjedeca-garnitura-tapa (3)

Skladan tim je kreativan tim. To je tim ljudi koji uživaju u zajedničkom vremenu, vjeruju jedni drugima i ostvaruju vizije svoje tvrtke stvarajući zanimljive projekte. Zato je prostor dizajniran za neformalne sastanke presudan u suvremenim uredima. Zahvaljujući pomičnim sjedalima i aerodinamičnim oblicima, Tapa može odgovarati bilo kojem prostoru osiguravajući da područje istodobno koristi nekoliko ljudi. Njegov neformalni izgled stvara ugodnu atmosferu, potiče maštu i povećava hrabrost da je podijelite s drugima.

dizajnerska-sjedeca-garnitura-tapa (3)

Dizajner

Mac Stopa ima preko 20 godina iskustva u dizajniranju korporativnih interijera za najveće svjetske tvrtke. Na popisu njegovih klijenata nalaze se Coca-Cola, Google, Ericsson, Unilever, kao i Viacom International Media Networks (MTV Networks). Poznat je po svom jedinstvenom stilu. Interijeri koje dizajnira su moderni i nekonvencionalni. Oni ne samo da odražavaju i jačaju imidž tvrtke, već i stvaraju funkcionalno, ugodno i učinkovito radno okruženje.