Sjedeća garnitura VANK_ROCK

0,00 

VANK_ROCK je funkcionalno i udobno sjedalo za javne prostore i urede koje se lako može preurediti i povezati u različite konfiguracije, omogućujući dinamične aranžmane.

Savršeno će se uklopiti u kućno okruženje te na mjesta namijenjena zabavi. Dobro funkcionira u kreativnim prostorima u uredima i javnom okruženju, poput glazbenih klubova, kulturnih objekata ili trgovačkih centara. VANK_ROCK također je izvrsno rješenje za organiziranje sjedenja u manjim i manje tipičnim prostorima poput npr. recepcija ili predvorja.

Opis

VANK_ROCK su poput šahovskih figura, spremni za kretanje po ploči kako bi igrali ulogu koju želimo da igraju. Omogućuju prilagodbu dostupnih prostora za različite namjene: suradnju, individualni rad ili sučeljavanje.

Gledano odozgo, sjedalo je kvadrat s jednim izrezanim kutom. U cjelini nudi snažan i osebujan oblik pogodan za slaganje različitih geometrijskih oblika ili popunjavanje uglova.

Sjedalo je tapecirano u dva dijela: gornji dio u odabranoj BLAZER ili SYNERGY boji, donji dio uvijek u BLAZER tkanini u boji grafita.

Svoje ime posuđuje od rocka, glazbenog stila koji se temelji na timskom radu u procesu stvaranja i na elementu slobodne improvizacije, koji se teško ponavlja i oponaša. Ideja sjedala, zamišljena tako da omogućuje stvaranje različitih – otvorenih i zatvorenih – prolaza, prenosi element spontanosti i dinamike gitarskih rifova. S VANK_ROCK -om možemo urediti svoje okruženje na najkreativniji način, formirajući prostore idealne za razgovore, radionice ili individualni rad. 

DIMENZIJE:

Visina:  sjedalo  43 cm / ukupno  80 cm
Dubina: sjedalo  46 cm / ukupno  75 cm
Širena: sjedalo 90 cm / ukupno 90 cm

Visina:  sjedalo 43 cm / ukupno  80 cm
Dubina: sjedalo  46 cm / ukupno  75 cm
Širina: sjedalo 90 cm / ukupno  90 cm