Taburei VANK_TRI

0,00 

VANK_TRI je serija tapeciranih taburea. I svakako jesu dobar trojac. Poput komada origamija, mogu se pohvaliti preciznošću ubrizganom u jednoličan sustav.

Pojedini elementi mogu se spojiti kako bi oblikovali oblike i uzorke prema vašim potrebama.

 

Opis

Tri pojedinca koja čine konzistentnu cjelinu idealan su set za konferencijske sobe. Oni su odraz procesa stvaranja, gdje naizgled različiti elementi postavljeni na odgovarajući način mogu rezultirati novim očekivanim rješenjima. Električna nijansa aludira na otvoreni prostor. Tri nijanse su poput tri koraka koji ukazuju na put do savršenstva.

VANK_TRI dobro će funkcionirati kao jedinstveni dodaci svakom interijeru. Tabure na podlozi u obliku trokuta, dizajniran za javne prostore i urede, potpuno tapeciran, nudi se u tri visine: 45 cm, 60 cm i 75 cm, a izrađen je od širokog raspona tkanina visokih performansi. Lagana struktura VANK_TRI -ja omogućuje povezivanje bilo kojeg broja taburea međusobno pomoću čičak traka – i uz učinkovitu pokretljivost. Linija također uključuje jedinicu s vrhom, koja se može koristiti kao stolna ploča. Baza je kvadratnog oblika, a ploča stola izrađena je od SwissCDF ploče.

DIMENZIJE:

40/H45
40/H60
40/H75