Ugostiteljska fotelja Alba

619,15 

Brand
Ton
Dizajn: Alex Gufler
 
Opis

Mogućnost izvedbe TON ugostiteljske fotelje Alba u hrastu ili bukvi, u visoko kvalitetnoj tkanini, raznih boja i dekora.

Impresivan dizajn, precizno šivanje, presvlake s džepnim oprugama i savršena ergonomija.
Alba će vas uvjeriti da se TON izvrsno bavi ne samo drvetom, već i tkaninom ili kožom najviše kvalitete.
Udobnost na prvi pogled, uravnotežena forma. Fotelja koja je savršena i za domove i za zahtjevne uvjete vrhunskih hotela i restorana.

Dimenzije (cm):
Ukupna širina: 62
Ukupna dubina: 64
Ukupna visina: 85
Visina rukonaslona: 65,5
Visina sjedišta: 47
Širina sjedišta: 47
Dubina sjedišta: 47,5

Dizajner: Alexander Gufler
Alex je rođen u talijanskom gradu Merano, ali radi u Beču. Studij je započeo u školi za zlatare u njemačkom gradu Pforzheimu, a od 2003. godine preusmjeravao se na industrijski dizajn. Diplomu industrijskog dizajna stekao je na Sveučilištu primijenjene umjetnosti u Beču pod nadzorom profesora Bořeka Šípeka, profesora Rossa Lovegrovea, profesora Hartmuta Esslingera i profesora Paola Pive. Od 2004. surađuje na projektima s AWS Design Vienna. Izlagao je u Kölnu, Pure Austrian Design na izložbi BLICKFANG u Tokiju, 100% East – Fairfair u Londonu i Pure Austrian Design u Designbloku u Pragu i Barceloni.

Za TON je dizajnirao stolove YYY, kolekciju Alba, naslonjač Merano, stol Lasa, stolicu, fotelju i barski stol Merano, stol Stelvio i kolica Merano