Uredska stolica Setu

797,66 

Šifra
Setu
Brand
Herman Miller
DOKUMENTI:
Opis

Inovativan materijal – 2 tipa polipropilena u različitim dijelovima naslona daju korisniku savršenu otpornost i podršku gdje je potrebno.
Uredska stolica SETU Herman Miller se savija i prilagođava svakom Vašem pokretu.

Sjedalo i naslon za leđa:
Single support naslon sa spiralnim oblikom i konturom na uredskoj stolici rezultat je dugoročnog usavršavanja tehnologije.
Tehnologija Kinematic Spine integrirana je u stražnje okvire stolice kako bi se omogućilo različito pozicioniranje i kontinuirana podrška.

Dimenzije (cm):

Visina: 98
Širina: 61
Dubina: 68,5

DETALJI

DETALJI

Dizajnirano kao odgovor na promjenu

Više surađujemo u različitim okolinama – ali provodimo manje vremena na svakom mjestu. Očekujemo da ćemo raditi bilo gdje i svugdje i potreban nam je namještaj koji je tome prilagođen.

herman miller setu uredski stolac

Dizajniran za trenutnu udobnost

Dok se tehnologija mijenjala u pogledu gdje i kada sjedimo, to ne bi trebalo mijenjati činjenicu kako volimo raditi: udobno. Stolice Setu su dizajnirane da pružaju trenutnu udobnost od trenutka kada sjednete.

herman miller setu uredski stolac

Izrada sa kinematičnom kralježnicom

Inovacija materijala pruža Setu stolicama jedinstvenu kombinaciju fleksibilnosti i čvrstoće. Kinematična kralježnica se sastoji od dvije vrste polipropilena da bi kontrolirala otpor i podržavala Vašu težinu prilikom naginjanja. Savija i pregiba se svakim pokretom, reagirajući na prirodne kretnje tijela. 

Precizno prilagođen Lyris 2 elastomerni materijal je bolji konstrukcijski element nego tekstil i koristi se za izradu jednodjelnog sjedišta i leđnog naslona Setu stolice. Prozračni, savitljivi tkani ovjes se prilagođava Vašim sjednim kostima, pružajući konturnu ugodu kao i prozračivanje.

ergonomska uredska stolica herman miller setu

Svaka se molekula broji

Stolica Setu je rješenje Studija 7.5 za suradničke, manje službene radne prostore. Od graciozne zakrivljenosti trakastih rukonaslona do izdržljive, neobložene baze H-legure, svaki dio Setu stolice je pažljivo oblikovan i preoblikovan da bi se osiguralo da svaka molekula pada točno na pravo mjesto da bi pružala svu željenu funkcionalnost.

ergonomska uredska stolica herman miller setu

Više i manje

Rezultat je dematerijaliziran dizajn, koji koristi manje materijala – samo 7.7 kg za višenamjensku stolicu – nosivosti do 136 kg. Široki raspon presvlake i materijala znači da možete prilagoditi Setu stolicu da bude žarišna točka ili da se uklopi u Vaš radni ili životni prostor.

ergonomska uredska stolica herman miller setu

Jedinstvena kombinacija fleksibilnosti i čvrstoće

herman miller setu uredski stolac

Oblikovano za ljude

Funkcija i obris stolice Setu je oblikovano svijetom koji nas okružuje. Dizajneri u Studio 7.5 su promatrali kako je mijenjanje tehnologije utjecalo na način na koji radimo, gdje radimo i kako se krećemo tijekom dana.

herman miller setu uredski stolac

Linija

Svestranost kinematične kralježnice proširuje pojam Setu stolice na cijelu liniju sjedišta, koja podržava mnoštvo načina držanja tijela.

herman miller setu uredski stolac

DIZAJN

DIZAJN

Inspiracija putem opažanja

Tipična priča dizajna stolice ide ovako:počinje sa idejom stolice i oblikuje se sukladno Vašem okruženju. Ali prilikom dizajniranja Herman Miller Setu stolice, Studio 7.5 u Berlinu je dozvolio okruženju da oblikuje obrise i učinkovitost stolice. To je inspiracija putem opažanja.

ergonomska uredska stolica herman miller setu

Zajedno sa Studio 7.5, kombinirali smo našu stručnost u dizajnu i izvrsnost u proizvodnji i proučavali, učili, pitali i ponovno učili. Način rada i način života je sada drugačiji. Potrebno je drugačije razmišljanje da bi se prilagodili tome. Na taj smo način kreirali Setu stolicu.

ergonomska uredska stolica herman miller setu

 

VIDEO

VIDEO

PREUZMITE KATALOG

PREUZMITE KATALOG

Preuzmite katalog uredske stolice Herman Miller Setu