Višenamjenska stolica CASHY

0,00 

Dizajnirana za posebne zadatke Cashy stolica odgovoriti će na svaki izazov i različite potrebe. Namijenjena je prostorima u kojima se moraju koristiti posebna rješenja za stvaranje udobnih te prije svega korisnih radnih mjesta.

Opis

Bez obzira što i kako radili, CASHY stolica uvijek prati onoga tko sjedi na njoj. Mnoge opcije konfiguracije dopuštaju prilagodbu stolice svakom korisniku, bez obzira na mjesto i vrstu posla koji se obavlja.

CASHY je izuzetno funkcionalna stolica namijenjena različitim prostorima, a ovisno o modelu, može se savršeno uklopiti u svaku prostoriju. Napravljena je od plastike, što je čini vrlo jednostavnom za održavati čistom i dezinficiranom.

Sjedalo i naslon dostupni su u četiri boje – crnoj, sivoj, plavoj i crvenoj, a funkcionalna ručica olakšava premještanje ili nošenje stolice.

CASHY je dostupna u tri različita modela:

  • Model s 4-kračnom bazom izvanredan je i elegantan izbor za menze i radionice.
  • Model s 5-kračnom bazom s klizačima savršeno je rješenje za visoke stolove, pultove i laboratorije.
  • Model s 5-kračnom bazom s kotačićima, prikladna i za standardne te visoke stolove u radionicama.

Nasloni za ruke – dostupni su po izboru, samo za modele s 5-kračnim bazama, fiksni su te uvijek dolaze u crnoj boji.

S tri različita modela, stolicu možete prilagoditi svojim individualnim potrebama. Naslon za noge na jednom od modela podupire vaše ispravno držanje dok sjedite za visokim stolovima, što CASHY čini savršenom kombinacijom ergonomije i funkcionalnosti.

 

Dodatne informacije
Brand

Nowy Styl

DIMENZIJE

DIMENZIJE

“Preuzmite PDF DIMENZIJE