Opremanje objekata

Opis usluge

Kada govorimo o projektima opremanja objekata, bili oni manji ili veći, privatni ili javni, svakako su izazov. Donošenje odluka o elementima opremanja uvijek je vrlo kreativan proces, koji svaki put iznova stavlja u prvi plan investitora, njegove želje i potrebe. Primat RD u svojim kadrovima okuplja stručnjake svojih područja s dugogodišnjim iskustvom, što Vam daje jamstvo kvalitete i ispunjenje svih želja i očekivanja.
Svim projektima pristupamo s punom odgovornošću, od prvih koraka koje čine osnovni monitoring objekta, procjena želja i potom savjetovanje investitora do osmišljavanja i proizvodnje tipskog i projektnog namještaja za potrebe poslovnih i privatnih objekata. Uz namještaj nudimo projektiranje i proizvodnju sve INOX i dodatne opreme za profesionalne kuhinje, barove i restorane.
Prilagodba Vašim očekivanjima, ali i Vašem budžetu te kontrola kvalitete temeljni su elementi našeg poslovanja. Maksimalno se trudimo da naša izvedba poluči rezultate koji će trajati i dugoročno pružati komfor i funkcionalnost.

Zanima li Vas koji su to koraci u izvedbi projekata?
  1. Detaljan monitoring i izmjera prostora te intervju s investitorom
  2. Osmišljavanje projekta u skladu sa željama i potrebama investitora
  3. Izrada vrhunskih 3D vizualizacija finalnog rješenja prije početka opremanja
  4. Naručivanje i priprema svih potrebnih elemenata opremanja
  5. Ugradnja, izvedba, dostava i montaža elemenata u prostor

Naša prednost je širok asortiman ali i proizvodnja visoko-kvalitetnog namještaja, inox opreme, sigurnosne opreme te metalne opreme po mjeri.
Poštivanje dogovorenih financijskih i vremenskih okvira osnovni je postulat kada govorimo o našoj poslovnoj etici. Po sistemu „ključ u ruke“ naši klijenti znaju da nam u potpunosti mogu prepustiti brigu o objektu te sve korake realizacije procesa opremanja do samog kraja izvedbe projekta.
Pogledajte neke od naših projekata

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam