Prikazujemo 1–12 od 70 rezultata

show blocks helper

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

PLUST – NOVA GENERACIJA PLASTIKE

Misli, projekti, dizajneri, tehnike, materijali, sve u PLUST kolekciji pripada novoj dizajnerskoj generaciji i modernom obliku življenja.

PLUST Collection osnovana je 2007. godine kao dizajnerska marka euro3plast SpA, vodećeg proizvođača tradicionalnih vaza koji se distribuiraju diljem svijeta s certificiranom proizvodnjom i u potpunosti su „Made in Italy“.

Projekt PLUST Collection istražuje sve mogućnosti plastičnih materijala s novom vizijom koncepta velikih vaza, namještaja i rasvjete koja počinje od njegove dispozicije u okolišu: svi projekti doista se uklapaju u unutarnje i vanjske prostore.

Ova osobina savršeno se slaže s upotrebom smola u boji, laganih i otpornih, oblikovanih dizajnerskim olovkama. Kolekcije su oslobođene trenutnih trendova i idu prema čisto funkcionalnom dizajnu utemeljenom na korištenju oblika koji nadahnjuje i sugerira nove načine ukrašavanja naših prostorija.

PLUST Collection nije samo proizvod, već i sustav usluga za krajnje kupce i dizajnere interijera s prilikom za suradnju kako na malim privatnim projektima tako i na projektima s velikim ugovorenim zalihama.

Kvaliteta proizvodnje, nove tehnologije i poštivanje okoliša vidljivi su u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda: euro3plast SpA je certificiran s najvišim standardima sigurnosti i zaštite, kao i priznanjem za inovativne proizvodne sustave.

Plust Collection ima vanjsku dušu koja nadilazi sva ograničenja i obuhvaća beskonačne prostore. Prirodno je identificirati se s objektima koji iza sebe imaju priču, a Plust to čini demonstrirajući misao izvan forme. Svaki proizvod rezultat je putovanja, šetnje uz more, dostignutog vrha. To je zvučna memorija koja se taloži na hrapavim ili glatkim površinama, svjetlosna emocija koja prati evokativne linije, oslikavajući ih bojama od kojih se sastoji svijet.

https://www.plust.it/en/philosophy/