opremanje-objekata
opremanje-objekata
opremanje-objekata

 

 

Kada govorimo o projektima opremanja objekata, bili oni manji ili veći, privatni ili javni, svakako su izazov. Donošenje odluka o elementima opremanja uvijek je vrlo kreativan proces, koji svaki put iznova stavlja u prvi plan investitora, njegove želje i potrebe. Primat RD u svojim kadrovima okuplja stručnjake svojih područja s dugogodišnjim iskustvom, što Vam daje jamstvo kvalitete i ispunjenje svih želja i očekivanja.
Svim projektima pristupamo s punom odgovornošću, od prvih koraka koje čine osnovni monitoring objekta, procjena želja i potom savjetovanje investitora do osmišljavanja i proizvodnje tipskog i projektnog namještaja za potrebe poslovnih i privatnih objekata. Uz namještaj nudimo projektiranje i proizvodnju sve INOX i dodatne opreme za profesionalne kuhinje, barove i restorane.
Prilagodba Vašim očekivanjima, ali i Vašem budžetu te kontrola kvalitete temeljni su elementi našeg poslovanja. Maksimalno se trudimo da naša izvedba poluči rezultate koji će trajati i dugoročno pružati komfor i funkcionalnost.

opremanje-ureda
Opremanje ureda
Opremanje hotela
Opremanje brodova
Opremanje kulturnih ustanova

Zanima li Vas koji su to koraci u izvedbi projekata?

  1. Detaljan monitoring i izmjera prostora te intervju s investitorom
  2. Osmišljavanje projekta u skladu sa željama i potrebama investitora
  3. Izrada vrhunskih 3D vizualizacija finalnog rješenja prije početka opremanja
  4. Naručivanje i priprema svih potrebnih elemenata opremanja
  5. Ugradnja, izvedba, dostava i montaža elemenata u prostor


Naša prednost je širok asortiman ali i proizvodnja visoko-kvalitetnog namještaja, inox opreme, sigurnosne opreme te metalne opreme po mjeri.
Poštivanje dogovorenih financijskih i vremenskih okvira osnovni je postulat kada govorimo o našoj poslovnoj etici. Po sistemu „ključ u ruke“ naši klijenti znaju da nam u potpunosti mogu prepustiti brigu o objektu te sve korake realizacije procesa opremanja do samog kraja izvedbe projekta.

POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH PROJEKATA