Prikazujemo 1–12 od 29 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

S više od 30 godina iskustva u opremanju prostora javne i privatne namjene, tvrtka Primat RD predstavlja sinonim za kvalitetu, inovativnost i pouzdanost. U svijetu industrijskog i laboratorijskog namještaja, jedan od ključnih segmenata čine industrijske i laboratorijske stolice, koje su nezamjenjiv element svakog specijaliziranog radnog prostora.

PrimatRD u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima poput Nowy Styl, Herman Miller i Dauphin, nudi industrijske i laboratorijske stolice dizajnirane za specifične zahtjeve i izazove industrijskih i laboratorijskih okruženja. Razumijevanje potreba korisnika i pružanje rješenja koja promiču ergonomiju, udobnost i sigurnost na radnom mjestu je naš primarni cilj.

Specifičnosti industrijskih i laboratorijskih stolica su u njihovoj ergonomskoj izvedbi koja osigurava maksimalnu podršku i udobnost tijekom dugih sati rada. Prilagodljivost visine, sa ili bez naslona za leđa, nasloni za ruke i mogućnost naginjanja ključni su elementi koji omogućuju individualno prilagođavanje stolice svakom korisniku, čime se smanjuje rizik od muskuloskeletnih poremećaja.

Materijali korišteni u izradi ovih stolica odabrani su zbog svoje izdržljivosti, otpornosti na kemikalije, abraziju i mikroorganizme, što ih čini idealnim za laboratorijske uvjete. Posebna pažnja posvećena je i ESD zaštitnim stolicama, dizajniranim da smanje rizik od elektrostatičkog pražnjenja, štiteći osjetljivu elektroničku opremu.

Radne stolice

Naša ponuda industrijskih i laboratorijskih stolica uključuje stolice specifično dizajnirane za industrijska postrojenja, koje zahtijevaju visoku funkcionalnost, mobilnost bez kompromitiranja stabilnosti i sigurnosti, s naslonom ili bez naslona.  Kvalitetni kotačići i baze omogućuju lako pomicanje po radnom prostoru, dok istovremeno osiguravaju potrebnu stabilnost tijekom rada. 

S obzirom na česte izazove s kojima se suočavaju laboratoriji i industrijska postrojenja, tkanina koja se koristi na ovim stolicama nije samo robusna, sposobna izdržati intenzivno habanje i potencijalno štetna izlijevanja, već je i pažljivo odabrana da podržava udobnost i zdravlje korisnika, dizajnirane kako bi bile lako čistive i otporne na mrlje, a ujedno pružaju visoku razinu udobnosti tijekom dugotrajnog korištenja.

Razumijevanje specifičnih potreba i izazova s kojima se susreću industrijski i laboratorijski radni prostori te posvećenost pružanju specifičnih rješenja, čini nas vodećim izborom u opremanju radnih prostora. Naša misija je pružiti proizvode i usluge koji ne samo da odgovaraju trenutnim potrebama naših klijenata, već i anticipiraju buduće izazove.

U primatRD-u ne nudimo samo kvalitetne proizvode. Ponosimo se našom sposobnošću pružanja kompletne usluge – od opremanja i montiranja do dizajniranja prostora i servisiranja, sve s ciljem da našim klijentima osiguramo ne samo proizvode vrhunske kvalitete, već i rješenja prilagođena njihovim specifičnim potrebama i zahtjevima. 

primatRD, mjesto gdje za svaku potrebu postoji prava stolica!