Prikazujemo 1–12 od 110 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

Kroz dugogodišnje iskustvo i strast prema dizajnu i funkcionalnosti, tvrtka primatRD stoji kao neizostavan partner opremanja prostora javne i privatne namjene. S više od 30 godina tradicije i inovacija, primatRD ponosno predstavlja svoju široku paletu stolova, prilagođenih svakom stilu i potrebi.

U srcu svakog prostora, bilo da se radi o modernom uredu, ugostiteljskom objektu ili domu, stoji jedan važan element – stol. Neki žele stol ko statement komad, drugi kao jednostavan komad namještaja. 

Od terasa modernih kafića do formalnih poslovnih prostora, izbor stolova u ponudi primatRD odražava najviše standarde dizajna i kvalitete. Sa stolovima renomiranih proizvođača kao što su Pedrali, Gotessons, Herman Miller, Nowy Styl, +Halle, Emu, Infiniti, Plust, Resol, Talenti, Ton, primatRD garantira da svaki proizvod ne samo da izgleda estetski ugodno, već je i dugotrajan te funkcionalan.

U ponudi za vanjske prostore nalaze se stolovi brenda Emu, Plust ili Talenti, idealni za terase kafića ili restorana, gdje dizajn mora pratiti izdržljivost i otpornost na vanjske uvjete. S druge strane, za radne prostore, primatRD nudi ergonomske radne i podizne stolove koji promiču zdravlje i produktivnost. Proizvođači poput Herman Miller i Nowy Styl poznati su po svojim inovativnim rješenjima koja transformiraju svakodnevni radni prostor u dinamično okruženje koje potiče kreativnost i učinkovitost.

U svijetu gdje se poslovanje često odvija na sastancima, konferencijski stolovi iz ponude primatRD postavljaju temelje za produktivnu komunikaciju. Od elegantnih i minimalističkih linija do robustnih i dominantnih formi, izbor je prilagođen različitim korporativnim kulturama i zahtjevima prostora.

Za one koji cijene zajedničke trenutke oko obroka, blagovaonski stolovi iz naše ponude nude mješavinu stila i topline, idealno za okupljanje obitelji i prijatelja. Raznolikost materijala i dizajna omogućuje da svaki obrok postane poseban, a prostor odiše gostoprimstvom.

Poseban segment čine barski stolovi koji pružaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti i modernog dizajna, nužnu za stvaranje dinamične atmosfere u barovima i pubovima. S bogatim iskustvom u opremanju ugostiteljskih objekata, primatRD zna kako svaki element interijera pridonosi boljem korisničkom iskustvu.

Bez obzira  tražite li stol za svoj dom, ured, restoran ili kafić, primatRD ima rješenje koje odgovara svakom prostoru i potrebi. Posvećenost kvaliteti, estetici i funkcionalnosti  je ono što primatRD čini vodećim imenom u opremanju prostora, potvrđujući da je za svaku potrebu tu onaj pravi stol – primatRD, mjesto gdje za svaku potrebu postoji onaj pravi stol.