Dobrodošli u Primat-RD!

Tvrtka Primat RD na tržištu postoji preko 30 godina, kao Vaš partner u potpunom opremanju, dizajnu i projektiranju interijera i eksterijera – od muzeja i posjetiteljskih centara, do poslovnih, uredskih, ugostiteljskih, hotelskih, skladišnih, arhivskih te svih ostalih vrsta objekata. Uz široki asortiman tipske opreme nudimo i projektna rješenja namještaja, kao i usluge završnih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova.

Ma kakve Vaše potrebe bile, Primat RD nudi Vam „ključ u ruke“ rješenje, kao i opremanje Vaših prostora, ovisno o Vašim potrebama.

Zahvaljujući čvrstoj činjenici da u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo Vaše sigurnosti.

Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja; klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac te poslovnim subjektima pouzdan partner.

Uz usluge opremanja objekata svih vrsta, dizajna i projektiranja interijera i eksterijera, završnih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova u našem asortimanu možete pronaći i proizvode svih budžetnih kategorija – počevši od renomiranih dizajnerskih brandova pa sve do namještaja po mjeri.

S obzirom da je opseg projekata koje izvodimo vrlo širok i raznolik, više o područjima naše djelatnosti pogledajte među naše reference.

VIZIJA
Naša je vizija, od samog osnutka tvrtke do danas, bila postati izbor broj jedan u opremanju objekata i interijera, građevinsko instalaterskim i obrtničkim radovima te sigurnosnoj, bankarskoj, arhivskoj i skladišnoj opremi u regiji, koja neupitno donosi dodatnu vrijednost poslovanju svojih klijenata.

Ponosno i bez lažne skromnosti možemo reći da se naša temeljna vizija, ma s kojeg aspekta gledali, svakim danom sve vjerodostojnije ostvaruje tako da sada, s novim tržišnim prilikama, dolaze i novi izazovi, nove ideje, a naša će vizija uvijek ostati ista: dosljedno se držati postulata „povjerenje dolazi iznutra“.

MISIJA
Maksimizirati brzinu i funkcionalnost pri dizajnu interijera i opremanju objekata proizvodima i uslugama neupitne kvalitete, čineći svaki prostor funkcionalnijim, sigurnijim, produktivnijim i ugodnijim za rad ili boravak