Prikazujemo 1–12 od 128 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

primatRD, s više od 30 godina iskustva u industriji opremanja i dizajniranja interijera, ponosno stoji na čelu ponude visokokvalitetnih rješenja za opremanje ugostiteljskih objekata. Naš pažljivo biran program ugostiteljskih stolica odražava našu predanost pružanju ne samo estetski privlačnih, već i iznimno funkcionalnih i trajnih proizvoda. Uz širok spektar brandova poput Casamania, Horm, Infiniti, Pedrali, Ton, i Zueco, nudimo raznolikost stilova koji zadovoljavaju sve potrebe naših klijenata.

Razumijemo kako je ugostiteljska stolica više od samog mjesta za sjedenje; ona je ključan element koji doprinosi atmosferi i doživljaju svakog prostora. Bilo da se radi o elegantnom restoranu, ugodnom kafiću ili dinamičnom baru, mi imamo modele stolica savršene za svaki ambijent. Od klasičnih do modernih dizajna, od stolica za terase otpornih na vremenske uvjete do blagovaonskih stolica za unutarnje prostore koji zahtijevaju posebnu eleganciju, primatRD nudi rješenja koja se ističu kvalitetom i dizajnom, a uklapaju se u baš svaki prostor.

Brandovi koje zastupamo pažljivo su odabrani kako bi odgovorili na različite potrebe i stilove ugostiteljskih objekata i time nas izdvojili iz mase. Casamania i Horm poznati su po svojim inovativnim i kreativnim dizajnerskim rješenjima koja prostoru dodaju karakter. Infiniti i Pedrali kombiniraju funkcionalnost s modernim estetskim linijama, nudeći ugostiteljske i blagovaonske stolice koje su ujedno i udobne i vizualno privlačne. Ton se ističe svojom dugom tradicijom i majstorijom u obradi drveta, pružajući toplo i prirodno okruženje, dok Zueco donosi suvremenost i minimalizam u svaki prostor.

Ugostiteljske stolice za terase

Za vanjske prostore, naše ugostiteljske stolice za terase dizajnirane su s posebnom pažnjom na trajnost i otpornost na vremenske uvjete, osiguravajući postojanost boje i materijala bez obzira na izazove okoline. Sveobuhvatna usluga koju pružamo, od dostave i montaže do naknadnog servisiranja, osigurava da naši klijenti dobiju ne samo vrhunske proizvode, već i iznimno korisničko iskustvo.

Odabirom Primat RD-a za vaše potrebe opremanja ugostiteljskih prostora birate partnera posvećenog izvrsnosti, inovaciji i stvaranju atmosfere koja će vašim gostima pružiti nezaboravno iskustvo. Naše je zadovoljstvo transformirati ugostiteljski prostor u mjesto gdje se gosti osjećaju dobrodošlo, udobno i inspirirano. Kako bi gosti mogli uživati u vrhunskoj usluzi potrebna je i odgovarajuća ugostiteljska stolica. 

primatRD, mjesto gdje za svaku potrebu postoji prava stolica.