Stolac VANK_PEEL

642,51 

Nagrađen ICONIC AWARDS 2022 VANK PEEL stolac može se koristiti kao gostinjska ili konferencijska stolica te kao lounge fotelja, a odličan je izbor za zajedničke prostore u uredima ili hotelima, recepcijama, predvorjima ili caffe barovima.

Opis

Kolekcija VANK_PEEL stvorena je iz brige za prirodne resurse drva. Korak ‘smanji’, u skladu s 3R principom djelovanja imajući na umu prirodni okoliš, proveden je u praksi korištenjem tehnologije za uštedu drva.

Naziv PEEL naglašava fluidnost oblika i podsjeća na mogućnosti iskorištavanja onoga što se do sada smatralo otpadom. Rezultat je sofisticirani oblik koji je još vrjedniji nego onaj dobiven iz novih izvora.

Školjka sjedala od šperploče izrađena je pomoću inovativne 3D tehnologije, koja mu daje vijugavu zakrivljenost prilagođenu ljudskoj anatomiji. Ova jedinstvena mikro-slice-tehnologija omogućuje čak i najmanje rezove prirodnog furnira koji se koriste u procesu proizvodnje.

Osim stolaca, kolekcija VANK_PEEL također uključuje okrugli stol, stoliće za kavu i ovalni radni stol, čime postaje kolekcija prikladna za javne i privatne prostore, kao i za kućne urede. Bilo da se radi o malom stoliću za kavu ili velikom stolu, unijet će osjećaj lakoće u mnoge interijere.

DIMENZIJE – Lounge fotelja/Konferencijska stolica

Visina sjedala: 30/42 cm

Ukupna visina: 77/94 cm

Dubina sjedala: 42/45 cm

Ukupna dubina: 73/64 cm

Širina sjedala: 50/50 cm

Ukupna širina: 55/55 cm

Brošura

Brošura

“Preuzmite PDF Brošura