OPREMANJE OBJEKATA

Kada govorimo o projektima opremanja objekata, bili oni manji ili veći, privatni ili javni, svakako su izazov. Donošenje odluka o elementima opremanja uvijek je vrlo kreativan proces, koji svaki put iznova stavlja u prvi plan investitora, njegove želje i potrebe. Primat RD u svojim kadrovima okuplja stručnjake svojih područja s dugogodišnjim iskustvom, što Vam daje jamstvo kvalitete i ispunjenje svih želja i očekivanja.

DIZAJN INTERIJERA

Dizajn interijera često je u oku posjetitelja percipiran doživljajem jer tokom boravka u nekom prostoru nisu svjesni da ono što zovu “doživljajem” zapravo je “samo” pomno osmišljen dizajn. Upravo je to poanta dobrog dizajna interijera, učiniti taj trud neprimjetnim.

GRAĐEVINSKO OBRTNIČKI I INSTALATERSKI RADOVI

Kako bi zaokružili našu ponudu usluga u potpunom opremanju raznih objekata, dizajnu interijera i projektiranju skladišnih sustava, naše poslovanje uključuje i građevinsko-obrtničke i instalaterske radove.

gradevinski-instalaterski-radovi

OPREMANJE ARHIVSKIH I GARDEROBNIH PROSTORA

“Kada govorimo o dizajnu i opremanju interijera, rijetko ćete pomisliti na garderobno – skladišni prostor. Primat RD, uz sve ostale segmente, u segmentu skladišnih i garderobnih prostora nudi čitav niz sustava i brendova. Uz same proizvode tu je i usluga projektiranja – logičnog sortiranja polica i skladišnih sustava, dakako, sukladno potrebama i mogućnostima Vašeg prostora.”

opremanje-arhive

OPREMANJE SKLADIŠNIH SUSTAVA

Svako skladište, bilo ono distributivno, trgovačko ili proizvodno, mora biti savršeno organizirano i krojeno po Vašoj mjeri.

opremanje-skladista

OPREMANJE SIGURNOSNIM ELEMENTIMA

“U objektima kojima je potrebna posebna sigurnosna zaštita, Primat RD Vaš je idealan partner. Kada govorimo o sigurnosnim sustavima, nikako ne možemo govoriti o sistemu „deliver and go“.”

opremanje-sefovima

MONTAŽA I SERVIS

“Naš servisni odjel pokriva područje čitave Hrvatske uz nekoliko autoriziranih servisnih partnera koji Vam stoje na raspolaganju. Usluga servisa obuhvaća plansko održavanje i izvanredne servisne popravke. Za sve Vaše probleme vezane uz neispravan rad i funkcionalnost opreme, naše tehničko osoblje rado će Vam pomoći pri otklanjanju kvara.”

montaza-servis