Prikazujemo 1–12 od 49 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

U ponudi primatRD-a nalaze se arhivska, skladišna i i garderobna oprema, uključujući paletne i polične regale, drive-in regale, konzolne regale, te ostalu skladišnu opremu.

Uz same proizvode tu je i usluga projektiranja – logičnog sortiranja polica i skladišnih sustava, dakako, sukladno potrebama i mogućnostima Vašeg prostora.

Pružamo sveobuhvatna rješenja za optimizaciju skladišnih i garderobnih prostora.

primatRD se ističe kao pouzdan partner u dizajniranju i opremanju skladišnih i garderobnih prostora. Nudimo širok raspon sustava i brendova, uz uslugu projektiranja prilagođenu potrebama i mogućnostima klijenta.

Prvi korak u procesu suradnje s primatRD je detaljna analiza poslovanja postojećeg ili budućeg prostora za skladište ili garderobu. Na temelju toga, pružamo vam preporuke za rješenja koja mogu smanjiti troškove i povećati produktivnost. Kako bi klijenti imali jasnu predodžbu o predloženim rješenjima, primatRD omogućuje testiranje određenih modula prije investicije, uz prostorne nacrte i simulatore rasporeda polica.

Važan naglasak stavljen je na inženjersku podršku koja je vrhunske kvalitete, kako u pogledu proizvoda tako i usluga. 

Za garderobnu opremu isporučujemo ormare prema HACCAP-u koji zadovoljavaju specijalne zahtjeve za industrije poput prehrambene, prerađivačke i sl, kao i standardne i višenamjenske ormare čvrste konstrukcije različitih mogućnosti izvedbi i unutarnje opreme, svi s certifikatima prema europskim normama.

primatRD nudi i savjetovanje pri odabiru kvalitetne arhivske opreme, savjetovanje vezano  s drugim elementima skladišta poput podova, zidova, instalacija, sanitarnih čvorova te organizacije paleta.

Osim toga, pružamo rješenja za opremanje arhiva, bilo da se radi o izgradnji novog objekta ili obnovi postojećeg.

U našoj ponudi arhivske opreme nudimo proizvode iznimno izdržljive metalne izvedbe sa certifikatima prema europskim normama, a vrstu proizvoda dogovaramo ovisno o potrebama vaše tvrtke. Naše reference opremanja arhiva knjižnica, muzeja, bolnica, javnih ustanova, organizacija, kao i ministarstava govore o širini proizvoda koje nudimo, ali i o znanju naših kolega inženjera, strojara koji brinu da je usluga isporučena i izvedena u potpunosti i u skladu s najvišim standardima kvalitete.

Vlasnici smo certifikata ISO50001, ISO9001, ISO14001 i SCC 2011.

Sve informacije i upite možete poslati na e-mail adrese:

arhivska@primat-rd.hr; info@primat-rd.hr.