Prikazujemo 1–12 od 354 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

U našem bogatom asortimanu stolica otkrijte savršenu kombinaciju stila, funkcionalnosti i udobnosti za svaki prostor, svaku priliku, kao i za specifične profesionalne potrebe. Naša pažljivo odabrana kolekcija obuhvaća sve – od unutarnjih stolica koje vašem domu, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu donose toplinu i stil, preko vanjskih stolica koje vašem vrtu, terasi, hotelu, restoranu ili baru pružaju funkcionalnost i estetsku privlačnost, do ergonomskih stolica dizajniranih s mišlju o vašem zdravlju i udobnosti za dugotrajno sjedenje. Među njima se posebno ističu uredske stolice, koje su ključne za očuvanje zdravog sjedenja i produktivnosti na radnom mjestu. 

Razumijemo važnost pružanja udobnosti i ergonomske podrške vašim zaposlenicima, što je razlog zašto nudimo širok izbor stolica koje odgovaraju različitim tjelesnim građama i radnim navikama. 

Kako bi se osiguralo zdravo i produktivno radno okruženje, ključno je obratiti pažnju na namještaj koji se koristi, a posebno na izbor uredske stolice. Ergonomsko sjedenje nije samo modni trend, već nužnost za sve koji provode sate radeći za stolom. U tom kontekstu, uredska stolica igra centralnu ulogu u prevenciji bolova u leđima, povećanju koncentracije i poboljšanju ukupne učinkovitosti na poslu.

Stolice za učionice su dizajnirane da potiču koncentraciju i učenje, dok stolice za amfiteatre i sveučilišta prilagođavaju se potrebama obrazovnih ustanova, nudeći udobnost i funkcionalnost za optimalno iskustvo učenja. Za ljubitelje igara, naše gaming stolice nude iznimnu ergonomsku podršku i udobnost, dok naše ugostiteljske stolice kombiniraju izdržljivost i stil, a konferencijske stolice donose profesionalni izgled i udobnost u vaše poslovne prostorije.

Ponosni smo na našu sposobnost prilagodbe ponude specifičnim potrebama svakog radnog okruženja, uključujući industrijske i laboratorijske stolice koje osiguravaju udobnost, sigurnost i izdržljivost. Naš asortiman obuhvaća i specifične potrebe, poput stolica za dugotrajno sjedenje koje su neophodne u proizvodnim i industrijskim postrojenjima, kao i u laboratorijima gdje je važna laka održivost, otpornost na kemikalije i ergonomska podrška.

Ekskluzivni smo zastupnici renomiranih proizvođača, uključujući Nowy Styl, Scan Sorlie, Horm, Casamania, Dauphin, koji su poznati po svojoj posvećenosti kvaliteti, inovativnom dizajnu i trajnosti. Naša široka ponuda dizajnirana je da zadovolji različite ukuse, potrebe i profesionalne zahtjeve, omogućavajući svima da pronađu idealnu stolicu za svoj prostor ili radno mjesto. 

Zaposlenici primatRD-a su stručno osposobljeni i posvećeni pružanju kvalitetnog savjetovanja kako biste odabrali najbolji proizvod za vaše potrebe. Bez obzira tražite li ergonomske stolice za zdravo sjedenje ili rješenje za svoj dom, ured, ugostiteljski objekt ili specijalizirano radno mjesto, naš tim je ovdje kako bi vam pomogao pronaći idealnu stolicu koja odgovara vašim zahtjevima.

Pozivamo vas da posjetite naš showroom i osobno iskusite kvalitetu i dizajn naših proizvoda. Doživite razliku koju prava stolica može napraviti u vašem prostoru, uz podršku naših stručnjaka koji će vas rado voditi kroz proces odabira, osiguravajući savršeno rješenje za vaše potrebe.

Otkrijte kako zajedno možemo transformirati vaš prostor u oazu udobnosti, funkcionalnosti i stila. Dobrodošli u svijet gdje za svaku potrebu postoji prava stolica. Dobrodošli u primatRD!