Uredska stolica Indeed

Dauphinova nova INDEED zaokretna stolica ne samo da zadovoljava najviše ergonomske standarde, već svojom profinjenom laganom konstrukcijom i vitkim dizajnom unosi dašak svjetlosti u bilo koji radni prostor – u tvrtki i kod kuće. Zahvaljujući potpuno održivom proizvodnom procesu i ekološkim materijalima koji se koriste, također udovoljava najvišim standardima ekološke osviještenosti. Primjerice, ovisno o verziji, do 14 recikliranih PET boca koristi se za izradu presvlake sjedala INDEED.

Opis

Počevši od pametne dizajnerske ideje Dauphinovog dizajnera Rüdiger Schaacka, vlastitog razvoja i proizvodnje pa sve do logistike, s INDEED stolicom fokus je u velikoj mjeri na održivosti i lakoći. Njen čisti izgled čini je finim pratiteljem u uredu, a pametan dizajn čini je uistinu laganom zbog čega je laka za rukovanje. Sa svojim elegantno izrađenim naslonom, u kombinaciji s vizualno podrazumijevanim mehanizmom i jasno definiranim ergonomskim upravljačkim elementima, zaista zahtjeva minimalnu upotrebu materijala uz maksimalnu funkciju.

Njene izuzetno sofisticirane ergonomske značajke osigurale su INDEED stolici priznati pečat kvalitete „Testirano i preporučeno“ tvrtke Aktion Gesunder Rücken (AGR). Od plastike i pjenastih materijala do presvlaka, materijali za okretnu stolicu, koja se proizvodi u Njemačkoj, svi dolaze iz lokalne regije, u radijusu ne više od 60 kilometara od tvornice Dauphin u Offenhausenu.

Stolica Indeed dolazi u različitim bojama, a sami naslon dolazi u dvije različite varijante, puni ili mrežasti, uz opciju dodatka naslona za vrat.

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU”

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU