Prikazujemo 1–12 od 1036 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER
uredska-stolica-aeron-1-1.jpg
Dostupno odmah
grafit.png
ZATVORI
uredska-stolica-herman-miller-mirra-2
Dostupno odmah
glavna-7.jpg
ZATVORI
uredska-stolica-herman-miller-embody
Dostupno odmah
Embody1.png
ZATVORI
uredska-stolica-sayl-herman-miller
Dostupno odmah
SAY017.jpg
ZATVORI
HERMAN-MILLER-COSM-1.jpg
Dostupno odmah
uredskastolicacosm2.jpg
ZATVORI
uredska-stolica-indeed
ID_7056_mesh
ZATVORI
herman-miller-verus-uredska-stolica
herman-miller-verus-uredska-stolica
ZATVORI
uredska-stolica-herman-miller-setu
SET033.jpg
ZATVORI
uredska-stolica-dauphin-justevo
uredska-stolica-dauphin-justevo
ZATVORI
uredska-stolica-herman-miller-zeph-23
uredska-stolica-herman-miller-zeph-23
ZATVORI
UREDSKA STOLICA DAUPHIN SOULY
UREDSKA STOLICA DAUPHIN SOULY
ZATVORI
uredska-stolica-Sync2-mesh-43
Sync-2.jpg
ZATVORI

Razmatranje projekata opremanja objekata, bilo da su manji ili veći, privatni ili javni, uvijek predstavlja izazov. Proces donošenja odluka o elementima opremanja zahtijeva kreativnost i istraživanje kako bi se zadovoljile želje i potrebe investitora. primatRD okuplja stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u svojim područjima, pružajući Vam jamstvo kvalitete i ispunjenje svih Vaših želja i očekivanja.

Nudimo široku ponudu proizvoda za opremanje prostora: stolice, fotelje, sjedeće garniture, stolove, program za eksterijere, te catering programa za ugostiteljstvo. Svi proizvodi za opremanje interijera i eksterijera izrađeni su od kvalitetnih materijala, vrhunskog dizajna i funkcionalnosti.

U našoj paleti proizvoda za opremanje interijera i eksterijera ističu se renomirani brendovi poput Herman Miller, Nowy Styl, Pedrali te mnogi drugi. S ponosom predstavljamo visokokvalitetne uredske stolice Herman Miller koje kombiniraju udobnost i estetiku i koje su mjerilo za ergonomsko sjedenje. Uredske stolice iz našeg asortimana pružaju zdravu udobnost i uravnoteženu potporu tijelu sa svojim inovativnim ovjesom i kontrolama za podešavanje jednostavnim za korištenje. Konferencijske stolice Nowy Styl naglašavaju bezvremenski dizajn svojim jednostavnim oblikom, dok se zahvaljujući  širokom rasponu boja i obrada lako uklapaju u različite stilove.

Opremanje interijera postaje prava umjetnost uz našu pažljivo odabranu kolekciju namještaja, gdje se svaki komad pažljivo integrira kako bi stvorio prostor jedinstvenog stila i udobnost. Bilo da opremate dom, ured ili luksuzni prostor, naša kolekcija namještaja za interijere pruža elegantna rješenja koja će istaknuti karakter svakog prostora.

OPREMANJE EKSTERIJERA

Kada je u pitanju opremanje eksterijera, pružamo raznolike programe koji će unaprijediti vaše vanjske prostore. Naša ponuda obuhvaća namještaj za terase, hotelski namještaj, suncobrane, ležaljke i mnoge druge kategorije poput vanjskih dekoracija i dodatnih elemenata koji doprinose estetici i funkcionalnosti prostora. Opremanje eksterijera postaje zanimljiva igra s našim vrhunskim proizvodima, koji su pažljivo prilagođeni različitim sredinama i klimatskim uvjetima. Otpornost na vremenske uvjete, visokokvalitetni materijali i sofisticirani dizajn čine naš namještaj idealnim izborom za dugotrajnu upotrebu na otvorenom prostoru. Bez obzira na to da li je u pitanju uređenje privatne terase, bazena, vrta ili hotelski prostor, naši proizvodi će zadovoljiti vaše estetske i praktične zahtjeve, pridonoseći stvaranju vanjskog prostora koji odiše udobnošću i stilom.