Prikazujemo 1–12 od 1010 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

Razmatranje projekata opremanja objekata, bilo da su manji ili veći, privatni ili javni, uvijek predstavlja izazov. Proces donošenja odluka o elementima opremanja zahtijeva kreativnost i istraživanje kako bi se zadovoljile želje i potrebe investitora. primatRD okuplja stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u svojim područjima, pružajući Vam jamstvo kvalitete i ispunjenje svih Vaših želja i očekivanja.

Nudimo široku ponudu proizvoda za opremanje prostora: stolice, fotelje, sjedeće garniture, stolove, program za eksterijere, te catering programa za ugostiteljstvo. Svi proizvodi za opremanje interijera i eksterijera izrađeni su od kvalitetnih materijala, vrhunskog dizajna i funkcionalnosti.

U našoj paleti proizvoda za opremanje interijera i eksterijera ističu se renomirani brendovi poput Herman Miller, Nowy Styl, Pedrali te mnogi drugi. S ponosom predstavljamo visokokvalitetne uredske stolice Herman Miller koje kombiniraju udobnost i estetiku i koje su mjerilo za ergonomsko sjedenje. Uredske stolice iz našeg asortimana pružaju zdravu udobnost i uravnoteženu potporu tijelu sa svojim inovativnim ovjesom i kontrolama za podešavanje jednostavnim za korištenje. Konferencijske stolice Nowy Styl naglašavaju bezvremenski dizajn svojim jednostavnim oblikom, dok se zahvaljujući  širokom rasponu boja i obrada lako uklapaju u različite stilove.

Opremanje interijera postaje prava umjetnost uz našu pažljivo odabranu kolekciju namještaja, gdje se svaki komad pažljivo integrira kako bi stvorio prostor jedinstvenog stila i udobnost. Bilo da opremate dom, ured ili luksuzni prostor, naša kolekcija namještaja za interijere pruža elegantna rješenja koja će istaknuti karakter svakog prostora.

OPREMANJE EKSTERIJERA

Kada je u pitanju opremanje eksterijera, pružamo raznolike programe koji će unaprijediti vaše vanjske prostore. Naša ponuda obuhvaća namještaj za terase, hotelski namještaj, suncobrane, ležaljke i mnoge druge kategorije poput vanjskih dekoracija i dodatnih elemenata koji doprinose estetici i funkcionalnosti prostora. Opremanje eksterijera postaje zanimljiva igra s našim vrhunskim proizvodima, koji su pažljivo prilagođeni različitim sredinama i klimatskim uvjetima. Otpornost na vremenske uvjete, visokokvalitetni materijali i sofisticirani dizajn čine naš namještaj idealnim izborom za dugotrajnu upotrebu na otvorenom prostoru. Bez obzira na to da li je u pitanju uređenje privatne terase, bazena, vrta ili hotelski prostor, naši proizvodi će zadovoljiti vaše estetske i praktične zahtjeve, pridonoseći stvaranju vanjskog prostora koji odiše udobnošću i stilom.