dizajn-interijera
dizajn-interijera
dizajn-interijera

 Dizajn interijera
 često je u oku posjetitelja percipiran doživljajem jer tokom boravka u nekom prostoru nisu svjesni da ono što zovu “doživljajem” zapravo je “samo” pomno osmišljen dizajn. Upravo je to poanta dobrog dizajna interijera, učiniti taj trud neprimjetnim.

Odlika dobrih dizajnera interijera je da svoj rad ne ističu, a sve izgleda tako jednostavno. Prostor koji odgovara našim potrebama, koji utječe na naše emocije, koji godi našem oku. U stvarnosti je naravno potreban puno širi set vještina i tehničkog znanja.
Posao dizajnera interijera je rad s arhitektima, projektantima, dobavljačima namještaja, stolarima, bravarima i dakako, investitorima. Dizajner interijera mora imati kvalitetno obrazovanje i iskustvo. Ne treba dodatno spominjati koliko je bitno konstantno ulaganje u praćenje trendova, poznavanje umjetnina, dekora, tekstila, prirodnih i umjetnih materijala.
Praćenje standarda i zakona nešto je čemu naši stručnjaci posvećuju dodatnu pažnju, kako bismo izbjegli eventualne probleme pri puštanju poslovnih, ugostiteljskih ili kulturnih ustanova u pogon.

dizajn-interijera
opremanje-hotelskih-soba

KOMERCIJALAN DIZAJN: Naši dizajneri poslovnih interijera planiraju javne prostore i objekte, prostore privatnih poduzeća ili drugih pravnih osoba. Uredi i poslovni prostori česti su objekti naših klijenata, no u širem fokusu su i uređenja i opremanja škola, banaka, maloprodajnih objekata i drugih javnih prostora. Ipak, u najčešćim su slučajevima u fokusu hoteli i restorani te kako ove tipove prostora učiniti funkcionalnima i atraktivnim.
Područje djelovanja na koje smo izuzetno ponosni odnosi se na opremanje muzeja i brodova (trajekti i katamarani). Sve u svemu, svako polje često zahtijeva specifična znanja o tome kako prostor učiniti najučinkovitijim za oboje – djelatnike i klijente.

Bilo da je Vaš prostor komercijalan ili privatan, naši stručnjaci će uložiti sve svoje resurse, znanje i energiju kako bi Vaš prostor maksimalno prilagodili Vašim potrebama i potrebama Vaših klijenata.