Prikazujemo 1–12 od 47 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

primatRD kao zastupnik  prestižnih brandova, nudi sveobuhvatne usluge opremanja, montiranja i dizajniranja prostora javne i privatne namjene, uključujući i servisiranje. Naš tim stručnjaka posvećen je stvaranju jedinstvenih i funkcionalnih prostora koji odgovaraju individualnim potrebama i željama naših klijenata

primatRD predstavlja svoju iznimnu kolekciju barskih stolica, pažljivo odabranu  za različite potrebe i estetske zahtjeve ugostiteljskih objekata, kao što su kafići, restorani i hoteli, ali privatni prostori. Naš široki asortiman barskih stolica obuhvaća renomirane brendove poput Casamania, Nowy Styl, Pedrali, Emu, Infiniti i Ton, osiguravajući time raznovrsnost u dizajnu i funkcionalnost za svaku namjenu, bilo da je riječ o unutarnjim ili vanjskim prostorima.

Casamania se iz mase izdvaja svojim inovativnim pristupom, gdje svaki komad namještaja simbolizira savršenu simbiozu estetike i funkcionalnosti. Njihove barske stolice idealne su za one koji traže jedinstvenost i suvremenost u svom prostoru.

Nowy Styl nudi ergonomski dizajnirane barske stolice koje se savršeno uklapaju u bilo koji ambijent zahvaljujući svom dizajnu. Njihovi proizvodi su sinonim za dugotrajnost i udobnost, idealni za prostore s intenzivnom uporabom.

Pedrali svojom strašću prema dizajnu i inovaciji, nudi barske stolice koje odražavaju talijansku eleganciju i kvalitetu. Raznolikost stilova, od klasičnih do modernih, omogućava svakom klijentu da pronađe idealnu barsku stolicu koja će upotpuniti atmosferu njihova prostora.

Emu se specijalizirao za vanjski namještaj, nudeći barske stolice koje su estetski privlačne i izrađene od materijala otpornih na vremenske uvjete, čineći ih savršenim za vanjske prostore kao što su terase i vrtovi.

Infiniti je fokusiran na stvaranje inovativnih rješenja za sjedenje koja kombiniraju funkcionalnost s modernim dizajnom. Njihove barske stolice predstavljaju kreativnost i udobnost, zadovoljavajući i najzahtjevnije korisnike.

Ton, s dugom tradicijom proizvodnje namještaja, nudi barske stolice koje spajaju tradicionalne metode proizvodnje s modernim dizajnom, postavljajući standard za trajnost i eleganciju, pružajući time toplinu i karakter svakom prostoru.

primatRD-ova ponuda barskih stolica omogućava klijentima kreirati prostor koji nije samo estetski privlačan, već je i funkcionalan i udoban za njihove goste. Svakom brandu u našem asortimanu pripadaju jedinstvene prednosti, od otpornosti na vremenske uvjete, preko inovativnog dizajna, do izuzetne udobnosti, čineći našu kolekciju barskih stolica idealnim izborom za bilo koji prostor. Birajući primat RD, dobivate pristup vrhunskim proizvodima i stručnu podršku kroz proces opremanja, montiranja, dizajniranja i servisiranja, osiguravajući vašem prostor postzanje svog puni potencijala.

primatRD, mjesto gdje za svaku potrebu postoji prava stolica!