opremanje-garderoba
opremanje-garderoba

 

 

Kada govorimo o dizajnu i opremanju interijera, rijetko ćete pomisliti na garderobno – skladišni prostor.
Primat RD, uz sve ostale segmente, u segmentu skladišnih i garderobnih prostora nudi čitav niz sustava i brendova.
Uz same proizvode tu je i usluga projektiranja – logičnog sortiranja polica i skladišnih sustava, dakako, sukladno potrebama i mogućnostima Vašeg prostora.

Nudimo Vam cjelovita rješenja za Vaše skladišne i garderobne prostore:

  • razumijevanje onoga što želite postići. Prvi je korak analiza Vašeg poslovanja, Vašeg postojećeg ili budućeg skladišnog ili garderobnog prostora, donošenja preporuke za rješenja kojima možete smanjiti troškove i povećati produktivnost
  • testiranje određenih modula prije Vaše investicije.  Naši djelatnici, ukoliko se radi o kompleksnom ili većem prostoru, za Vas pripremaju prostorne nacrte i simulatore rasporeda polica- kako bi Vam bilo u potpunosti jasno što ćete time postići.
  • nudimo Vam inženjersku podršku na koju se možete osloniti. Ne samo da su u našem rangu redom svi proizvodi vrhunske kvalitete nego takva je i naša usluga. Trajna i svrsishodna.
  • savjetovanje glede ostalih elemenata Vašeg skladišta – podovi, zidovi, instalacije, sanitarni čvor, slaganje paleta itd.
opremanje-arhive

Bilo da ste u procesu izgradnje novog, „state of the art“ objekta ili obnavljanja i renovacije postojećeg objekta,  možemo Vam pomoći donijeti informirane odluke koje će rezultirati više isplativim i učinkovitim logističkim radom.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na email: arhivska@primat-rd.hr; info@primat-rd.hr