Uredska stolica COSM

1.432,08 

Brand
Herman Miller
DOKUMENTI:
Opis

Uredska stolica COSM HERMAN MILLER pruža potpuno novi doživljaj sjedenja te njezini dizajneri Studio 7.5 predstavljaju je kao “Stolica dizajnirana za Vas, krajolik i svijet”.

Sjedeći u novoj uredskoj stolici COSM zaboraviti ćete da uopće sjedite na stolici. Njezin sofisticirani ergonomski dizajn odmah reagira na vaše tijelo, pokret i držanje kako bi pružio prirodnu ravnotežu i potpunu podršku. Bez obzira tko je sjedio u stolici prije vas, koliko dugo ćete Vi biti u njoj ili što ćete raditi, COSM vam daje novo iskustvo udobnosti bilo gdje da radite.

Auto-Harmonic Tilt funkcionira zajedno s fleksibilnim okvirom i materijalom kako bi se stvorila potpuna udobnost i podrška. Prilikom nagiba odmah i automatski osigurava uravnoteženu potporu i kretanje, ovisno o vašoj težini i držanju tijela. Leđna suspenzija je prozračna i neutralna na temperaturu, dok je jednodijelni oblik sjedala u skladu s tijelom svake osobe. Korisnik uživa u jednostavnosti sjedenja bez trošenja vremena na prilagođavanje svih karakteristika stolice.

Dimenzije (cm):

Ukupna visina: 114-131
Širina: 67,8-74,4
Dubina: 67,8
Visina sjedišta: 37,6-54,4
Širina sjedišta: 52
Visina rukonaslona: 18,5-29,7

NAGRADE I DIZAJN

NAGRADE I DIZAJN

RED DOT PRIZNANJE

HERMAN MILLER COSM RED DOT NAGRADA

Red Dot priznanje: Dizajn proizvoda, čije podrijetlo seže iz 1955. godine, nagrađuje najbolje proizvode kreirane u toj godini. U 49 kategorija proizvođači i dizajneri prijavljuju svoje inovacije na natjecanje. Na dan mladih profesionalaca, diplomirani dizajneri, koji su završili akademsko obrazovanje u zadnjih pet godina, imaju mogućnost sudjelovati u izvlačenju za jedno od 50 besplatnih mjesta prijave. Prema geslu “U potrazi za dobrim dizajnom i inovacijama”, žiri ocjenjuje prijave i nagrađuje Red Dot priznanjem proizvode koji su ih pridobili visokom kvalitetom dizajna.

O PRIZNANJU – https://www.red-dot.org/about-red-dot/red-dot-award/?r=1

Informacije:

Rukonasloni: Fiksni i rukonasloni u obliku lista
Nagibni mehanizam: Auto Harmonic Tilt
Kotačići: 65 mm kotačići (tepih) (BB)
Opcije: Dipped-in-color-Glacier (ledenjak), Dipped-in-color-Nightfall (sumrak), Dipped-in-color-Canyon (kanjon),
Baza:  Grafitna baza, grafitni okvir i materijal, mineralna baza, studio bijeli okvir i mineralni materijal

Zaboravite na gravitaciju

Cosm-ov Auto-Harmonic nagibni mehanizam, Intercept ovjes i fleksibilni okvir funkcioniraju zajedno te Vam daju osjećaj bestežinskog stanja.

HERMAN MILLER COSM UREDSKA STOLICA

Auto-Harmonic Tilt – nema potrebe za podešavanjem

Nagibni mehanizam trenutno i automatski pruža potporu i pokret, ovisno o Vašem tijelu i držanju.

 

Intercept ovjes

Prozračan i neutralne temperature, kontinuirani oblik elastomernog ovjesa uklanja prazninu između sjedišta i leđa, odgovarajući tijelu svake osobe i pružajući dinamičnu potporu kralježnici.

 

Fleksibilni okvir – udobnost pokreta

Tanak, ali čvrsti okvir se čini kao gotovo nepostojeći i pruža potporu prilikom savijanja, tako da udobno možete kretati gornjim dijelom tijela.

 

Stolica za svakoga

Bez obzira tko je sjedio u stolici prije Vas, koliko ćete dugo sjediti u njoj i što ćete raditi, Cosm Vam pruža trenutnu udobnost, gdjegod da radili.

HERMAN MILLER COSM UREDSKA STOLICA

Učinkovitost se spaja s ljepotom

Cosm je jednako ugodan za oko kao i za sjedenje.

HERMAN MILLER COSM UREDSKA STOLICA

HERMAN MILLER COSM UREDSKA STOLICA

DETALJI

DETALJI

Stolica za Vas

Sjednite u Cosm stolicu i zaboraviti ćete da sjedite u stolici. Sofisticirani, ergonomski dizajn trenutno se prilagođava Vašem tijelu, pokretu i držanju, te pruža prirodnu ravnotežu i potpunu potporu. 

Raznovrsne boje  

Cosm stolica je raspoloživa u jednoj boji od vrha do dna u svrhu jedinstva dizajna i skulpturne kvalitete stolce. Dizajneri su surađivali sa odsjekom materijala u Herman Milleru i  usuglasili se za tri boje – Canyon, Glacier i Nightfall (kanjon, ledenjak i sumrak).

HERMAN MILLER COSM UREDSKA STOLICA

Uvođenje rukonaslona u obliku lista

U svrhu pružanja veće udobnosti i osjećaja opuštenosti Studio 7.5 je kreirao Cosm rukonaslon u obliku lista, kojeg odlikuje mekani, ali čvrsti dizajn u obliku zipke, te pruža veliko, udobno odmorište za Vaše laktove. Dizajn nosiljke čini držanje telefona ili knjige prirodno i udobno i držanje ruku pod kutem znači da ruke neće smetati na radnom stolu kada dođe vrijeme za rad na računalu. 

UREDSKA STOLICA HERMAN MILLER COSM

VIDEO

VIDEO

PREUZMITE KATALOG

PREUZMITE KATALOG

Preuzmite katalog uredske stolice Herman Miller Cosm