Prikazujemo 1–12 od 51 rezultata

show blocks helper

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

DAUPHIN RJEŠENJA

Suvremeni svijet rada zahtijeva fleksibilnost i učinkovitost. Novi uredski koncepti se propagiraju i ponovno odbacuju. Grupa Dauphin HumanDesign® nudi rješenja za svako radno mjesto i bilo koji oblik organizacije. Primarni fokus je uvijek na ljudima i njihovim potrebama. Budite inspirirani uredskim svijetom Dauphin – s novim rješenjima za fleksibilne, individualno konfigurirane zone za različite aktivnosti koje karakteriziraju suvremeni svakodnevni rad. Dobrodošli u ured Dauphin!

RADNI I ŽIVOTNI OKRUŽI ZA LJUDSKA BIĆA

Fokus u dizajniranju rasporeda prostorija trebao bi biti na individualnom ljudskom biću i njegovim preciznim potrebama. To je ono u što u Dauphin-u čvrstu vjeruju. Da bi postigli ovaj cilj, okupili su svoje robne marke, znanje i svoj integrirani pristup pod okriljem Dauphin HumanDesign® grupe. Asortiman visokokvalitetnih stolica koji se prodaje pod markom Dauphin, nekonvencionalni asortiman Trendoffice i elegantni proizvedeni proizvodi iz Züco kombiniraju se s dizajnom interijera i sustavima uredskog namještaja iz Bosse, koji su pametno osmišljeni do najsitnijih detalja, kako bi stvorili najbolji temelj za opremanje prostorija koje su funkcionalne i poboljšavaju kvalitetu života ljudi.

To vrijedi bez obzira na to jesu li predmetne prostorije uredi, saloni, poslovni, industrijski ili čak javni prostori. A u privatnoj domeni nova kućna kolekcija DAUPHIN HOME® postavlja nove standarde – prepoznatljive, istaknute i s jasnim dizajnom. Savršeno izrađen za stvaranje skladnog interijera.

Ergonomski dizajnirana radna okruženja, holistički organizirani uredi i fascinantna životna okruženja rezultat su rada Dauphin-a. 

DAUPHIN – ERGONOMSKA RJEŠENJA postiže provodeći vlastito temeljno istraživanje usredotočeno na tjelesnu i mentalnu dobrobit ljudi. Rezultat je integrirani HumanDesign®.

TRENDOFFICE – Radite: jednostavno

U Dauphin-u inspiraciju dobivaju od ljudi i svjetova u kojima žive. U svijetu koji se kreće sve brže i brže, naš je moderni život složen, zbunjujući, dinamičan i nemiran, a u Dauphin-u se ovom brzom tempu suprotstavljaju nečim što se ne mijenja: bezvremenskim dizajnom, dugovječnošću, jednostavnošću, pa čak i iskrenošću. Uredska stolica koja nije samo za ured. To je za ljude. To je za Vas. Osigurava da ne radite bilo gdje, već tamo gdje se osjećate najugodnije: na svom omiljenom mjestu, potpuno u skladu s njihovim motom: Radite: jednostavno.

ZÜCO – DIZAJN IZ TRADICIJE.

Züco se zalaže za bezvremenski estetski dizajn, najvišu kvalitetu proizvodnje i izvrsnu udobnost sjedenja. Ponuđač vrhunskog namještaja za konferencije, salone i urede osnovan je u Švicarskoj 1921. godine. Ima sto godina iskustva u obradi najfinije kože i najekskluzivnijih tkanina. Od izrade i modernog dizajna, Züco oblikuje bezvremenske, personalizirane dizajnerske objekte za sladokusce.

ŠEF – JEDNA IDEJA. 1000 MOGUĆNOSTI.

S modulskim prostornim cjevastim namještajem i rješenjem Human space Cube room-with-room, Bosse koristi svoju kompetenciju, tehnologiju i inovativne ideje kako bi uskladio zahtjeve promjenjivog radnog okruženja s potrebama ljudi.

DAUPHIN DOM

DAUPHIN HOME® – je kolekcija za dom: Ovaj koncept podiže spoj izvrsnog razvoja dizajna i vrhunske izrade na novu razinu. Jasno strukturirani komadi namještaja konsolidirani su kako bi se stvorila nenametljiva životna sredina: poseban i prepoznatljiv interijer u savršenom skladu.

NA VAŠOJ USLUZI — BILO GDJE U SVIJETU

Grupa Dauphin HumanDesign® ima svjetsku mrežu proizvodnih mjesta, Dauphin HumanDesign® centara, predstavnika i nositelja licenci. S obzirom da su organizirani decentralizirano, fleksibilni su, pri ruci i sposobni brzo odgovoriti na upite. S učinkom usmjerene sinergije na međunarodne standarde čini ih učinkovitim, kompetentnim partnerom bilo gdje u svijetu.

https://www.dauphin-group.com/en/the-dauphin-group