Prikazujemo 1–12 od 60 rezultata

pokazati blokove pomoćnik

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

Svrha Resol-a je ispuniti životom prostore današnjih ljudi.

U Resol-u su prešli dug put od stvaranja prve stolice napravljene davne 1985. godine do opsežnog kataloga kakvog imaju danas, ispunjavajući životom milijune prostora iz cijelog svijeta.

Danas rade s najopsežnijim katalogom na tržištu, s kreativnim, inovativnim i univerzalnim linijama kako bi dali glas tisućama ljudi diljem svijeta, pretvarajući njihovo okruženje u prostor inspiracije i komunikacije, koji je osobni i jedinstven.

U današnjem svijetu jedan je prostor i društveno okruženje i utočište, on je kolektivan i individualan, univerzalan i osobni. Zbog toga se moramo identificirati.

Dizajn današnjice komunicira i identificira nas, a tako to shvaćaju i u Resol-u, a ono što nude svojim kupcima je nešto što je posljedično postalo temelj njihovog uspjeha.

Resol želi biti dio budućnosti, što rade radeći u sadašnjosti, proširujući svoj portfelj uz najveće poštovanje prema održivosti.

Svi njihovi plastični proizvodi mogu se 100% reciklirati, a projektiraju i proizvode u skladu s najstrožim politikama kontrole kvalitete i odgovornosti za okoliš.

U Resol-u poštuju svoju ekološku predanost kontroliranjem svih proizvodnih procesa, jamčeći vrhunsku kvalitetu i iznad svega, održivu budućnost za sami Resol kao i ljude.

https://www.resol.es/en/about-resol