Prikazuje se svih 4 rezultata

show blocks helper

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

shaw-contract

Shaw Contract, vodeći globalni brand u svijetu podnih obloga, nudi paletu tepiha vrhunske kvalitete i dizajna i postavlja standarde u funkcionalnosti, estetici i održivosti. S više od 30 godina iskustva, Primat RD ponosno zastupa Shaw Contract, pružajući rješenja za sve vrste prostora – od korporativnih ureda i ugostiteljskih objekata do obrazovnih institucija i zdravstvenih ustanova. 

Tepih ima jedinstvenu moć transformacije prostora, pružajući ne samo estetski ugođaj već i funkcionalnost koja može promijeniti percepciju i iskustvo korištenja određenog okruženja. Kroz boju, teksturu, i dizajn, tepisi dodaju sloj sofisticiranosti i topline, čineći prostor pozivnijim i udobnijim za boravak.

Shaw Contract tepisi su sinonim za inovaciju, trajnost i izvanredan dizajn te su stvoreni s ciljem transformacije svakog prostora u inspirativno i funkcionalno okruženje.

Raznovrsnost kolekcija tepiha koje Shaw Contract nudi omogućuje klijentima odabir savršenog tepiha koji će odgovarati specifičnim potrebama njihovog prostora. Bilo da se radi o modularnim tepisima u pločama, koji omogućuju jednostavnu instalaciju i zamjenu, ili o rolama za veće površine, svaki proizvod je dizajniran s naglaskom na estetiku, udobnost i funkcionalnost. Inovativne tehnologije proizvodnje osiguravaju da su tepisi Shaw Contract otporni, dugotrajni i jednostavni za održavanje,  čime se smanjuju troškovi održavanja i zamjene.

Jedna od ključnih karatakteristika Shaw Contract tepiha je njihov održivi pristup. Brand je posvećen smanjenju utjecaja na okoliš kroz cijeli životni ciklus proizvoda, od odabira materijala do recikliranja na kraju upotrebe. Korištenjem recikliranih i održivih materijala, Shaw Contract ne samo da štiti planet, već i osigurava zdravije okruženje za krajnje korisnike.

Estetska raznolikost tepiha Shaw Contract pruža beskrajne mogućnosti za personalizaciju prostora. Od suptilnih neutralnih tonova do smjelih uzoraka i boja, svaka kolekcija tepiha je pažljivo dizajnirana kako bi doprinijela jedinstvenom identitetu i atmosferi prostora. Ovi tepisi su više od obične podne obloge; oni su ključni elementi u stvaranju inspirativnih, udobnih i produktivnih okruženja.

Birajući Shaw Contract tepihe kroz Primat RD, klijenti dobivaju ne samo pristup vrhunskim proizvodima, već i stručnu podršku kroz savjetovanje, dostavu i instalaciju. Naš tim je posvećen pružanju rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama i budžetima, osiguravajući da svaki projekt postigne svoj puni potencijal. Shaw Contract i Primat RD zajedno rade na tome da svaki prostor postane mjesto gdje estetika i funkcionalnost idu ruku pod ruku, stvarajući optimalne uvjete za svakog pojedinca koji ga koristi.