Keenon roboti u svijetu su se već pokazali kao izvrsna „dodatna ruka“ na području ugostiteljstva, hotelijerstva, zdravstvene skrbi te kulturnih ustanova.

  • Roboti za dostavu hrane mogu poboljšati učinkovitost usluge te značajno smanjiti troškove rada. Osim posluživanja jela u restoranima, također se mogu koristiti za posluživanje u uredima, slanje i primanje ekspresnih dostava, dostavu hrane za van i pružanje usluga distribucije robe za hotelsku industriju.
  • Hotelski roboti odgovorni su za trenutnu dostavu artikala u sobu. Povezani su s dizalom i telefonom te oboje koriste samostalno. Mogu preuzeti inicijativu da nazovu direktno na telefon u sobu, izvrše uslugu dostave u sobu na katu, podsjete goste da preuzmu tražene stvari koristeći glas i vrate se izvornom rutom, kako bi zaštitili privatnost gostiju i stvorili platformu pametnog hotela.
  • Roboti za dezinfekciju usredotočeni su na bespilotnu dezinfekciju zatvorenih okruženja s velikom gustoćom naseljenosti i mobilnosti, kao što su bolnice, restorani, hoteli i škole. Štoviše, opremljeni IoT modulom robotskog dizala, mogu se samostalno voziti dizalom i pružati usluge dezinfekcije podova i prevencije epidemije. Osim toga, roboti imaju funkcije alarma niske razine tekućine i inteligentnog protiv suhog izgaranja, što poboljšava njihove sigurnosne performanse.

Kombinirajući karakteristike Keenon inteligentnih robota i vaše potrebe, postoji mogućnost dodavanja raznovrsnih servisnih sadržaja kako biste maksimizirali učinkovitost robotskih usluga s najprikladnijim servisnim planom i najkvalitetnijim uslugama.

Upravljanje robotima omogućeno je user-friendly sučeljem, a svi roboti sadrže:

  • SLAM tehnologija pozicioniranja i navigacije
  • Inteligentno izbjegavanje prepreka
  • Multi-strojna inteligencija
  • Pametno ograničenje brzine