Nove tehnologije, moderna rješenja i inspiracija su ono što smo pripremili za vas na ovoj stranici. Izabrali smo najnovija tehnološka rješenja dostupna na stranicama naših renomiranih dobavljača, čiji smo ujedno i generalni zastupnici za Hrvatsku. Tehnologija napreduje brzo, nova rješenja i odgovori na aktualne situacije u svijetu događaju se svakodnevno, a mi želimo biti tu za vas da vam ih  prezentiramo dovoljno brzo kao inspiraciju i podršku vašoj kreativnosti. 

PrimatRD svaka 3 mjeseca izdaje i vlastiti magazin u kojem predstavljamo naše radove i novosti iz arhitekture i opremanja. Početnu riječ uvijek ima arhitekt uvodničar i pozivamo vas da nas kontaktirate ako se svojim radovima i idejama želite predstaviti u magazinu. Na besplatni primjerak magazina možete se prijaviti u nastavku sadržaja na ovoj stranici.

Living office je visoko učinkovit radni prostor koji pruža bolje radne uvjete za djelatnike i pomaže menadžerima ostvariti njihove poslovne ciljeve.

Herman Miller ovom idejom vraća humanost u radni prostor koja pomaže i djelatnicima i poslodavcima u ostvarenju još boljih radnih rezultata.

Herman Miller vam pomaže u stvaranju radnog prostora koji je u skladu s karakterom vašeg posla i profilom vaših djelatnika.

Slide herman-miller Posao se promijenio. Većina ureda nije! Living Office Placemaking Saznaj više

 

 

  Honka Fusion

Honka Fusion je najnovija inovacija inženjera Honka tima. Nastala je iz potrebe za spajanjem drvenih greda s ostalim građevinskim materijalima kao što su opeka, beton, metal i staklo.

Klasične drvene grede se prirodno sliježu nakon montaže kuće što je
onemogućavalo fuziju s ostalim građevinskim materijalima koji ne prate slijeganje kuće.

Posljednjom inovacijom zidnih greda nazvanih FXL slijeganje je svedeno na nulu i time je otvorena mogućnost izrade modernih kuća za urbane sredine. FXL grede također pružaju mogućnost takozvanog zero cornera, odnosno spajanje zidova na kutevima bez preklapanja i ukrštanja greda.

Slide Honka Fusion Saznaj više

 

Svaki dobar projekt započinje s idejom. Inspiriramo, dijelimo svoje stručno znanje i pomažemo ljudima da pronađu najbolja moguća rješenja. Upoznajte se s našim istraživanjima, člancima i mišljenjima.

Ljudima će uvijek trebati ured, a uredu uvijek ljudi, zbog čega će uredi preživjeti svaku krizu. Naš partner u opremanju  NowyStyl nadahnut će vas novim idejama u opremanju prostora, novim materijalima i dizajnom namještaja.

Slide Inspirations Saznaj više

rdesign-23-arhitekti

Na stranicama našeg RDesign magazina možete pronaći brojne novosti iz poslovanja tvrtke Primat RD, zanimljive tekstove iz struke te nadahnjujuće fotografije dizajnerskih proizvoda i primjere opremanja prostora. Također, u svakom broju magazina kroz rubriku Arhitekt uvodničar upoznajemo vas s hrvatskim arhitektima i njihovim referentnim projektima.

Ako želite da predstavimo vaš rad i ideje u našem magazinu ili ako se želite predbilježiti na besplatano primanje magazina kontaktirajte nas putem obrasca u nastavku.

 

 

 

 

Prijavite se na besplatni RDesign magazin