S ponosom predstavljamo opremanje muzeja domovinskog rata u Turnju gdje smo bili izvođači namještaja i opreme muzejskog postava interijera i eksterijera, te smo za namještaj i opremu za opremanje muzejskog dijela i sobe branitelja koristili i obrađivali razne materijale, a sve prema projektu i dizajnu likovnog postava muzeja, dizajnerice Nikoline Jelavić Mitrović. Jedinstvenim dizajnom, različitim materijalima te jednostavnim i vrlo dojmljivim ambijentom i efektima posjetiteljima je krornološki prikazan život ljudi i događanja na karlovačkom području od 1991. do 1995., početak domovinskog rata, odlučnost i hrabrost hrvatskih branitelja i sudionika domovinskog rata, te posebno poštovanje nikada zaboravljenih poginulih hrvatskih branitelji kojima je posvećena Spomen soba hrvatskih branitelja. U vanjskom dijelu muzeja totemima sa dvojezičnim tekstom objašnjeni su svi predmeti vanjskog postava.
 
Osim navedenih cjelina opremili smo prostor caffea, suvenirnice, garderobe, uredske prostore, dvoranu za sastanke, knjižnicu, čajnu kuhinju,…
 
Projekt i dizajn postava unutarnjeg i vanjskog prostora muzeja, te Spomen sobe branitelja napravila je dizajnerica Nikolina Jelavić Mitrović, dok je projekt za opremanje ostalih navedenih prostora napravio Projektni biro 2A.
Stručnom i profesionalnom suradnjom s dizajnericom, projektnim biroom, te Investitorm GRADSKIM MUZEJOM KARLOVAC i GRADOM KARLOVAC od kojih je krenuo cijeli projekt,  opremili smo muzej koji ima kulturno-edukativnu ulogu, te sadržajno obogaćuje ponudu kulturnog turizma u Karlovcu.
Muzej domovinskog rata domaćim i stranim posjetiteljima omogućuje da uče i istražuju povijest nastanka samostalne Hrvatske.