Prikazuje se svih 3 rezultata

show blocks helper

Brand

FILTRIRAJ PO CIJENI

FILTER

PEDRALI – 100% proizvedeno u Italiji

Pedrali je talijanska tvrtka koja proizvodi suvremeni namještaj, a njihove kolekcije rezultat su pažljivog i preciznog istraživanja s ciljem stvaranja funkcionalnih i svestranih proizvoda industrijskog dizajna od metala, plastičnih materijala, drva kao i presvlaka.

Sjedala, stolovi, dodaci i rasvjeta isključivo su proizvedeni u Italiji kroz proces dizajna koji kombinira tradiciju i inovaciju, inženjersku izvrsnost i kreativni sjaj. Jedinstvenost “talijanskog načina” u Pedrali-ju leži u sposobnosti kombiniranja ljudskog bogatstva, estetske izvrsnosti, stručnosti, tehnologije, vrhunske izrade i projektne kulture koju njeguje otvorena razmjena između poduzetnika i dizajnera. Talijansko proizvodno nasljeđe svjetske klase proizlazi iz duboke veze između kvalitete i istraživanja.

Pedrali-jeva filozofija je uvijek bila podržavati vrijednost talijanskih tvrtki, naslijeđe koje, iako je povijesno ukorijenjeno, mora se kontinuirano podržavati i njegovati. To je razlog za odluku da se svaka komponenta proizvodi interno, na dva proizvodna pogona „mornico al serio“ i „manzano“: prvi proizvodi metalne, plastične i tapecirane namještaje, dok drugi proizvodi drveni namještaj. Cilj je jamčiti kupcima visoku razinu kvalitete, osiguranu sveobuhvatnim kontrolama u cijelom proizvodnom lancu.

Odlučivši se u potpunosti osloniti na talijansku proizvodnju, kasnih 1970-ih Pedrali je odlučio ući na međunarodno tržište, stvarajući distribucijsku mrežu koja danas ima više od 100 zemalja.

  1. Mario Pedrali je osnovao malu radionicu u Palazzolo sull’Oglio, u pokrajini Brescia, gdje je počeo proizvoditi svoja prva sjedala od kovanog željeza za vanjsku upotrebu.

Tvrtka je počela surađivati ​​s talijanskim i stranim arhitektima i dizajnerima, sve više specijalizirajući se za industrijsku proizvodnju ciljajući na ugovorni sektor namještaja.

Tako je Mario postavio temelje za ono što će kasnije, pod vodstvom njegove djece Monice i Giuseppea, postati poduzeće koje zapošljava čak 300 suradnika. U 2017. godini uspjeh ovog obiteljskog poduzeća nagrađen je prestižnom nagradom “Olivetti entrepreneur”.

Upravo tu tradiciju teritorija i snažnog industrijskog i poduzetničkog poziva, koncentriranu u trokutu Bergamo – Brescia – Milano, tvrtka nastoji sačuvati i održati. Isto se dogodilo u proizvodnom pogonu u Manzanu, koji je otvoren 2005. u poznatoj četvrti Friulija. Tvrtka je pokazala svoje duboko uvjerenje u lokalno znanje i radnu snagu u vrijeme kada je kriza značajno potkopavala poslovanje. Ova odluka dovela je do toga da je Pedrali 2011. osvojio nagradu Compasso d’Oro ADI za stolicu Frida koju je dizajnirao Odo Fioravanti.

Pedrali promiče potpuno talijansku kvalitetu na kojoj zavidi cijeli svijet; kvaliteta koja se mora štititi i cijeniti, stvarajući istinsku i neraskidivu poveznicu.

www.pedrali.com