Akustični paneli VANK_PANEL

Akustični paneli od rPET, BIO vlakana ili tapecirani tkaninama dostupni su u obliku zidnih ploča ili pregrada, a omogućuju korisniku da ih rasporedi na originalan način.

 

 

Opis

Akustične ploče dostupne su u pet 3-D uzoraka, a mogu se prilagoditi kako bi postali kreativni “završeci” zidova u uredskim okruženjima, javnim prostorima i stambenim zgradama.

Ploče dimenzija 80×40 cm s uzorkom DIAMOND, WAVE, FLAT, ELLIPSE ili COLUMN mogu oblikovati velike geometrijske ukrase ili čak prekriti cijele zidove prostorije.

Akustične ploče mogu se pretvoriti i u custom-made 160×240 cm (ili 240×160 cm) akustična umjetnička djela, koja se ovisno o željenome mogu objesiti okomito ili vodoravno. 

Paneli se također koriste za montiranje pregradnih paravana na ili između stolova te su dostupni u svim prethodno navedenim uzorcima izuzev COLUMN.

Lagane ploče proizvode se u dvije univerzalne boje: sivoj i grafitnoj, a također mogu biti presvučene nekom od dostupnih tkanina.

3-D struktura VANK_WALL PANELA osigurava disperziju akustičnih valova i impresivnu apsorpciju zvuka od α = 0,95. Ovako dobra akustika značajno utječe na zdravlje i kreativnost uredskih djelatnika, smanjuje stres i tjeskobu, poboljšava pamćenje, učinkovitost imunološkog sustava i kvalitetu sna. Također je poznato da pravilna akustika ima blagotvoran učinak na naše zdravlje općenito, pa čak i suzbija i sprječava bolesti. 

Dimenzije WALL_PANEL:         

Visina: 40 cm
Dubina: 6 cm
Širina: 80 cm

Dimenzije VANK PANEL ART FRAME:

Visina: 240/160 cm
Dubina: 10 cm
Širina: 160/240 cm

Dimenzije DESK SCREEN:

Visina: 40 cm
Dubina: 6-12 cm
Širina: 80-160 cm

Brošura

Brošura

“Preuzmite PDF Brošura

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU