Barska stolica TO-SWIFT

Za okretnost u poslu s faktorom zabave – stolica za sjedenje TO-SWIFT od Trendofficea vaš je fleksibilni suputnik u svakodnevnom uredskom životu ili tijekom kreativne pauze. Individualno podesiva po visini i opremljena s funkcijom naginjanja. Stolica s intuitivnim podešavanjem visine savršena je za radno mjesto na kojem se naizmjenično sjedi potom stoji. Pušta vaše ideje na slobodu, a da pritom ostanete fokusirani.

 

Kategorije: ,
Opis

Ergonomski presvučeno sjedalo, King Cover tkanina (platina), 100% Trevira CS®, 100.000 ciklusa abrazije, po želji se može koristiti vodoravno ili uzdužno. 

Jednostavno pritiskom gumba prilagodite visinu sjedala u svoj omiljeni radni položaj. Brzo promijenite iz sjedećeg u stajaći položaj. Za svakodnevni uredski život pun pokreta s rasponom podešavanja: 50 – 75 cm.

Stolica za sjedenje TO-SWIFT po želji je dostupna u sivoj, bijeloj ili klasičnoj crnoj boji. Savršeno za koncentrirane procese razmišljanja kod kuće ili za kreativno mozganje s kolegama u uredu.

Profilirano dno sjedeće baze osigurava potrebno prianjanje čak i na glatkim podovima zbog čega će te uvijek ćete ostati u početnom položaju.  

Stolica ima TÜV certifikat (GS = dokazana sigurnost) – što vam omogućuje da se osjećate sigurno.

BROŠURA

BROŠURA

Preuzmite PDF BROŠURU

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU