ELEKTRONSKA KOMBINACIJSKA BRAVA -MODELI SA ZASLONOM

Šifra
Elektronska kombinacijska brava -modeli sa zaslonom
Opis

NAMJENA: Zaključavanje sefova, trezora i sigurnosnih ormara

MiniTech  Locksystem je cjelovito rješenje za zaključavanje za više korisnika (do 48). Sustav nudi izbor ulazne jedinice sa ili bez Dallas čitača i kombinaciju s različitim tipovima brave kao što su Straightbolt, Rotobolt i elektromotorna brava. Prema potrebi opcionalno ima mogućnost generiranja dinamičkih kodova. TechMaster ima sedam standardnih jezika: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski i mađarski . Ostali jezici na zahtjev.
 
TechMaster Locksystem je cjelovito rješenje za zaključavanje za više korisnika (do 90), mogućnost kontrole/spajanja do 5 brava po jednoj jedinici elektronske tipkovnice. Sustav nudi izbor ulazne jedinice sa ili bez Dallas čitača i kombinaciju s različitim tipovima brave kao što su Straightbolt, Rotobolt i elektromotorna brava. Prema potrebi opcionalno ima mogućnost generiranja dinamičkih kodova. TechMaster ima osam standardnih jezika: hrvatski, engleski, njemački, francuski, nizozemski, talijanski, mađarski i švedski. Ostali jezici na zahtjev. Izborno je moguće TCP / IP sučelje za daljinsko upravljanje.
 

OSNOVNE ZNAČAJKE: elektronska kombinacijska brava – s vanjske strane vrata je tipkovnica kojom se odgovarajućom brojčanom kombinacijom (PIN CODE) omogućuje otvaranje višestruke prednosti u odnosu na ostale tipove brava: mogućnosti suključarstva i višekorisničkog otvaranje (DUAL USER i MULTIUSER) mogućnost vremenske odgode otvaranja – protuprepadna zaštita, mogućnost povezivanja na centralni dojavni sustav ( CDS ), memoriranje i prikaz događaja i ostalo. Model brave i njene funkcije određuju se prema korisnikovim zahtjevima i potrebama. Stupnjevanje sigurnosnih brava prema EN 1300. Stupanj sigurnosti brave usklađen je sa stupnjem protuprovalnosti sefa u koji je brava ugrađena.

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU